PAÜ Hastanesi idarecilerine "fazla mesai" kıyağı var mı? Yok mu?

PAÜ Hastanesi idarecilerine "fazla mesai" kıyağı var mı? Yok mu?

Pamukkale Üniversitesi hastaneleri bünyesinde bulunan hastanede görev yapan Başmüdür, hastane müdür ve müdür yardımcılarına mesai dışı için ek mesai, fazla mesai yazılması tepkiyle karşılanıyor.

A+A-

Baş müdürlük bünyesinde görev yapan Başmüdür, hastane müdür ve müdür yardımcılarına mesai dışı zamanlar için ek mesai ya da fazla mesai, icap nöbeti gibi İhtiyaç olmadığı halde görevlendirmeler yapılarak haksız kazanç sağlamalarına imkan tanındığı iddia ediliyor.

Pamukkale Üniversitesi hastaneleri bünyesinde idari hizmetlerin kesintisiz olarak yürütülebilmesi için mesai dışı zamanlarda ve tatillerde idari hizmetleri yürütmek için nöbetçi idari amirler görev yapmaktadır. 

Normalde baş müdürlükten veya hastane müdür yada müdür yardımcılarından herhangi biri mesai dışı zamanlarda hastanede bulunmamaktadır ya da bulunmasına gerek yoktur. Çünkü nöbetçi idari amirler, hastane müdür yada yardımcılarının yerine mesai dışı zamanlarda idari görevleri yerine getiriyorlar..

Baş müdürlük bünyesinde görev yapan Başmüdür, hastane müdür ve müdür yardımcılarına mesai dışı zamanlar için ek mesai ya da fazla mesai, icap nöbeti gibi İhtiyaç olmadığı halde görevlendirmeler yaparak haksız kazanç elde edildiği, kamunun zarara uğratıldığı, kişisel menfaat sağlandığı iddia ediliyor.

Tüm kamuda tasarruf tedbirlerinin uygulandığı dönemlerde gereksiz yere, 'ihtiyaç olmadığı halde' müdürlere ek mesailer, icap nöbetleri yazılması hastane içerisinde konuşulanlar arasında iken, PAÜ yetkililerinden bu konuda bir açıklama bekleniyor.  "PAÜ Hastanesi idarecilerine "fazla mesai" kıyağı var mı? yok mu?

Kaynak: denizlimuhabir

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum