PAÜ'de Pasta Kesilerek Sezon Açılışı Yapıldı

PAÜ'de Pasta Kesilerek Sezon Açılışı Yapıldı

PAÜ'de Pasta Kesilerek Sezon Açılışı Yapıldı

A+A-

Paü Tıp Fakültesi Futbol Ligindeki başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Futbol Liginin açılışı pasta kesilmesi ve fotoğraf çekilmesi ile yapıldı.

Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Necmettin Yıldız (FTR AD. ) ligin açılışı hakkında açıklamalarda bulundu; 2013 yılında kurulan PAÜ Tıp Fakültesi Futbol Ligi, 11 takım 122 oyuncusu (3 Öğretim üyesi, 21 Araştırma görevlisi ve 98 Tıp Fakültesi öğrencisi) ile 5. sezonu olan 2017-2018 sezonunu düzenlenen açılış kokteyli ile açtı. Birçok takım oyuncusu ile birlikte açılışımıza destek vererek bizi yalnız bırakmayan Prof. Dr. Bülent Öztürk (Anatomi), Doç. Dr. Hakan Alkan (FTR), Hemşire Kadriye Sayar, Sekreter Özlem Öztaş’a teşekkür ederiz.

 

Prof. Dr. Yıldız, Ligin 2017-2018 sezonunun ve açılış töreninin planlanması ve sürdürülmesinde üstün gayretleri olan Organizasyon Komitesi üyeleri Dr. Caner Özdemir (Halk Sağlığı), Orçun Burak Karadağ (Dönem IV), Kudret Pesenli (Dönem III) ve Yiğit Kahraman’a (Dönem III) da emekleri için teşekkür ederek maçlara davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.