PAÜ'de Öğrencilerin Stres Atma Zamanı

PAÜ'de Öğrencilerin Stres Atma Zamanı

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organize ettikleri ‘PAÜ Bahar Etkinlikleri 2018’e kortej yürüyüşüyle başlandı.

A+A-

Gerçekleştirilen kortej yürüyüşüne; Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Arzu Yaren, Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, PAÜ Senato Üyeleri, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, il protokolünden üyeler, PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Halil Tekin ile birlikte PAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na ait çok sayıda öğrenci topluluğu katılımda bulundu.

Kortejden sonra Rektörlük Önü Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen açılış töreni ile PAÜ Bahar Etkinlikleri 2018 başlamış oldu. Etkinlikler, PAÜ Halk Oyunları Topluluğu tarafından  sahnelediği halk oyunu gösterisi ile sürdü. Etkinliklerin devamında, Buldan MYO öğrencilerinin Öğr. Gör. Nezla Ünal liderliğinde yaptıkları yerel kıyafetler defilesi ve daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sahnelediği Mehteran Gösterisi, son olarak da Arslanbek Sultanbekov’un konseri ile ilk günün açılış etkinlikleri tamamlanmış oldu.

Bahar etkinliklerinde ilk gün,  PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan Okan Özbay ve Dr. Murat Dağıtmaç’ın konuk olduğu ‘Dijital Haçlı Seferleri’ isimli panel ile sürdü. PAÜ Bahar Etkinlikleri’nin ilk gününün son etkinliği ise Rektörlük Binası Önü’nde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü Öğr. Gör. Zühal Feray Şenkibar’ın şefliği tarafından yapılan Türk Halk Müziği Topluluğu’nun halk müziği konseri oldu.

Dört Gün Sürecek

4 gün devam edecek olan PAÜ Bahar Etkinlikleri 2018; okçuluk, bungee jumping, şişme rodeo, langırt, surf, frizby, dart oyunları, salto trambolin, paintball gibi değişik aktivitelerin yanında öğrenci topluluklarının yapacağı etkinlikler, dj performansları, konserler, paneller, defileler ile sürecek.

Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerinin katılım da bulunacağı Warm Up Ses Yarışması, omurilik felci farkındalık koşusu ve maket tekne yarışması da PAÜ Bahar Etkinlikleri’nin dikkatleri çeken yarışmaları arasında. Etkinlikler çerçevesinde ayrıca, Rektörlük Önü Etkinlik Alanı’nda 19 Nisan Perşembe günü Necati ve Saykolar ile 20 Nisan Cuma günü Piiz Konserleri ile eğlenceye doyulacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.