PAÜ'de Belge Sızdırma İddiasında Son Durum

PAÜ'de Belge Sızdırma İddiasında Son Durum

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, eşinin görevinden istifa etmesinin ardından 11 personelin yerini değiştirmişti. Bağ, bugün sosyal medyada paylaştığı bir belgeyle Tamer Ceylan isimli personelin neden görev yerini değiştirdiğini açıkladı.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, eşi Derya Bağ’ı İslami İlimler Enstitüsü’ne sekreter olarak atamıştı. Atama kararının medyada geniş yer bulmasının ardından bu karara tepki çığ gibi büyümüştü. Tepkiler üzerine Derya Bağ görevinden istifa ederken Rektör Bağ’da PAÜ bünyesinde 11 personelin yerini değiştirmişti. 

Bugün sosyal medya hesabından bir belge yayınlayan  Rektör Bağ, Tamer Ceylan isimli kişinin medyaya belge sızdırdığını söyledi.  11 kişiye neden soruşturma açtığına sosyal medyadan cevap veren Bağ, “Neden mi soruşturma açtım, yerini değiştirdim?  İşte bir kanıt. Çok gizli ibareli olarak eline verdiğim evrak gün içinde basına verilmiş.” Diyerek Tamer Ceylan isimli kişinin medyaya belge sızdırdığını söyledi. 

Derya Bağ’ın istifa etmesinin görev yeri değişen  Tamer Ceylan görev değişikliği belgesini medya ile paylaşırken Derya Bağ’ın atama belgesini kimin sızdırdığı ise henüz bilinmiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.