PAÜ’de Açık Hava Sineması Keyfi

PAÜ’de Açık Hava Sineması Keyfi

Pamukkale Üniversitesi açık hava sineması etkinlikleri öğrencilerden büyük bir ilgi gördü.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından yaz okulu öğrencileri için organize edilen açık hava film gösterimi etkinlikleri öğrenciler tarafından üç hafta süresince büyür bir ilgi gördü.

Pamukkale Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Meydanı Açık Hava Amfisi’nde 3 hafta süresince Çarşamba günleri organize edilmiş olan etkinliğin son filmi, Yeşilçam sinemasının en sevilen filmlerinden bir tanesi olan ‘Gülen Gözler’ idi.

Klasik Filmler Yayınlandı

Etkinlik süresince izlenen yerli ve yabancı filmler arasında;  Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanmış olan 1999’da vizyona giren ve o günden beri hala beğenilen, rekorlar kıran, izleyenleri kendinden geçiren ödüllü film ‘Yeşil Yol’ ve Yeşilçam filmlerinden ‘Neşeli Günler’ de sırası ile etkinlik kapsamında öğrenciler ile buluşturuldu.

Bir Nebze Olsun Rahatlattı

Açık Hava Sinemasına gelen yaz okulu öğrencileri etkinliğin çok güzel olduğunu, özellikle açık havada film izlemenin bambaşka bir zevk olduğunu, yayınlanan filmlerin zaten klasik olup herkese hitap ettiğini, yaz okulu süresince hafta ortasında yapılan bu etkinlikle bir nebze olsun rahatladıklarını ve bu etkinliği düşünen ve emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.