PAÜ’de 2. Çalıştay

PAÜ’de 2. Çalıştay

Pamukkale Üniversitesinde Avrupa Spor Liderliği Programı’nın (ESLP) 2. çalıştayı yapıldı.

A+A-

Avrupa Birliği Erasmus+ Sports projeleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi’nin de dâhil olduğu Avrupa Spor Liderliği Programı’nın (ESLP) 2. çalıştayı Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda organize edildi.

‘Spor Liderleri Kariyer Planlama ve Mentörlerle Buluşma’ temalı çalıştaya farklı fakültelerden seçilmiş olan spor liderleri ve onlara kariyer desteği sağlayacak olan alanlarında uzman, spor sektöründe iş olanağı sağlayan değişik illerden mentörler katılımda bulundu.  Avrupa Spor Liderliği Programı çerçevesinde bu sene 2.si yapılan çalıştayda; Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı, Dr. Öğr. Ü. Yeliz İlgar Doğan, Dr. Öğr. Ü. Y. Aytül Dağlı Ekmekçi ve Dr. Öğr. Ü.  Ömür Dugan yönetiminde spor sektöründe iş alanları, spor sektöründe işverenlerin çalışanlardan bekledikleri özellikler ve bu özellikleri edinebilmek için yapılabilecekler ile alakalı bilgiler sundu.

Farklı Aktiviteler de Var

Program çerçevesinde bunun yanında programa konuk edilmiş ola mentörler öğrenciler ile beraber grup çalışmaları da yaptılar. Proje çalışmalarının devamında Pamukkale Üniversitesi çapında tüm öğrencilerin katılabileceği değişik branşlarda sportif aktiviteler de yapılacak.

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.