PAÜ’de 15 Temmuz Programı

PAÜ’de 15 Temmuz Programı

Pamukkale Üniversitesin’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü anma töreni yapıldı.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Yönetimince PAÜ 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Meydanı Açık Hava Amfisi’nde organize edilen anma programına il protokol üyeleriyle beraber çok sayıda akademisyen ve idari personel katılımda bulundu.

Pamukkale Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Meydanı Açık Hava Amfisi’de yapılmış olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreninde başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere il protokolünden birçok kişi katıldı.  

Kısa Film Gösterildi

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı ardından sinevizyonda kısa film gösterimi ile sürdü. 15 Temmuz 2016 tarihli gecede meydana gelen üzücü darbe girişimini ve daha sonra Türk milleti tarafından bu alçak teşebbüsün ne şekilde akamete uğratıldığının anlatıldığı kısa film izlendikten sonra Ahmet Hulusi Efendi Camii Müezzini Ahmet Sarıkaya tarafından şehitler için Kuran-ı Kerim tilavetinde bulunuldu.

Karanfiller Bırakıldı

Şehitler için yapılmış olan Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından şehitler için dua yapıldı. Duadan sonra başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere protokol üyeleri ve tüm katılımcılarla beraber 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anıtı’na karanfiller bırakıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma programı, şehitler adına yapılmış olan hayır ve ikramlar ile sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.