PAÜ, Başarılı Anaokullarını Ağırlandı

PAÜ, Başarılı Anaokullarını Ağırlandı

PAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı,  okul öncesi eğitimde Denizli’de başarılı çalışmalara imza atan okul yönetici ve öğretmenleri, öğrenciler ile buluşturdu.

A+A-

Eğitim Fakültesi Engin Aksel Konferans Salonunda organize edilen seminere Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Can, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, öğretim elemanlarıyla öğrenciler katıldılar. Uluslararası, ulusal ve okul bünyesinde birçok başarılı proje yürüten Acıpayam Anaokulu’nun ele alındığı seminerde, Anaokulu Müdürü Raziye İkbal Aksakallı, Müdür Yardımcısı Özlem Yıldıran Yıldız ve Okul Öncesi Öğretmeni Ayşe Nur Özkan konuşmacı olarak geldiler. Acıpayam Anaokulu’nun kazandığı başarıların anlatıldığı seminerde, anaokulunda ekip ruhunun oluşturulması ve okul-aile-toplum işbirliğinin önemi öğrencilere belirtildi.

Örnek Okullar

PAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, ülkeye ve Denizli’ye örnek olan okulların yöneticilerini belli zamanlarda öğrenciler ile buluşturduklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin öğrencileri öğretmenlik mesleğine hazırlamak için etkili olduğunu ifade etti. Prof. Dr. İvrendi, “İlimizde önemli projelere imza atan okullarımızı belirli periyotlarda fakültemizde konuk ediyoruz. Bu etkinlikleri düzenleyen Doç. Dr. Fatma Nilgün Cevher Kalburan hocamız başta olmak üzere bölüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu hafta ise, birçok alanda başarılar elde eden Acıpayam Anaokulu yönetici ve öğretmenlerini ağırladık. Öğrencilerimizin ilgi gösterdiği etkinlikler tüm hızıyla devam edecek” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.