Partimin  Başındayım

Partimin Başındayım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kararını verdi ve  "Partimin başındayım" dedi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olup olmayacağı ile alakalı kararını verdi. Kendisini ikna etmek amacı ile evinin önünde toplanmış olan kalabalığa seslenen Akşener,  herkese çok teşekkür ettiğini, partisinin başında olduğunu, bugün komşuları çok rahatsız ettiklerini, şimdi herkesin dağılmasını belirtti ve  “Allah hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.

Meral Akşener’in Pazartesi saat 15.00’de genel merkezde başkanlık divanını toplayacağı da gelen bilgiler arasında.

Olayın Geçmişi

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar’da yaptığı çalıştayda Meral Akşener kendi isteği ile partiyi olağanüstü kongre götürme kararı aldığını belirtmişti. Dahası bu kararı almış olan Genel Başkan Meral Akşener’in, sosyal medya hesabından genel başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklaması ilse herkesi şaşkına çevirmişti.

Daha sonra yönetimden yapılan açıklamalarda “liderlerimizin arkasındayız” mesajı verilmişti. Ardından İYİ Parti'nin bu çıkışının ardından Başkanlık Divanı olağanüstü toplanarak Akşener'e yüzde 100 mutabakat ile tam destek verdiklerini ilan etmiş olan açıklamayı yapmışlardı.

Bugünse yurdun faklı kesimlerinden on binlerce İYİ Parti üyesi harekete geçmiş ve Meral Akşener'in Beylerbeyi'nde olan evinin önünde toplanmaya başlamışlardı. Kalabalığın artması üzerine Meral Akşener böyle bir açıklama yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.