Pamukkale Yepyeni Bir Çehreye Kavuşuyor

Pamukkale Yepyeni Bir Çehreye Kavuşuyor

Pamukkale Yepyeni Bir Çehreye Kavuşuyor

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede geleceğe yönelik bir çok projeye imza atıyor. Sosyal tesis konusunda da projeler hazırlayan Başkan Gürlesin, Pamuk Kafe, Pamuk Kafe Üniversite, Kitap Kafe, Konuşan Bank ve Şelale Çay Bahçesi’ni hizmete sundu.  Başkan Gürlesin, “İlçe halkımıza belediye hizmetlerimizi kaliteli bir şekilde ivedilikle götürmeye devam ederken, sosyal hayatlarına da katkı vermek istedik. Halkımızın hizmetine bugüne kadar sosyal tesis olarak değerlendirdiğimiz 3 ayrı noktada yaşam alanı projemizi hayata geçirdik” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte, yepyeni bir çehreye kavuşan Pamukkale İlçesi, her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. Pamukkale’de yaşayan 7’den 70’e her yaşta ki vatandaşa hitap edecek projeleri gündeme alarak, yaşlı-engelli-çocuk-genç her kesime yönelik dev yatırımlarını tek tek hayata geçiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin çehresini değiştirdi. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesi içinde bulunan Pamuk Kafe ilk hizmete giren sosyal tesis oldu. Pamuk Kafe’nin ikinci şubesi ise üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Kınıklı bölgesinde hizmete girdi. Yine aynı yerde gençler hizmet veren Kitap Kafe ve Konuşan Bank önemli çalışmalar arasında yer alıyor. Ayrıca termal turizmin yoğun olduğu Karahayıt’ta da Şelale Park Çay Bahçesi vatandaşların uğrak yeri oldu.

 

KALICI ESERLER BIRAKIYORUZ

 

“Her yaşa uygun her kesime hitap edecek sosyal tesislerin bir bölümü hizmete girdi” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sosyal yaşantının vazgeçilmezi yeşil alanlarımızı, daha verimli nasıl vakit geçirilebilir sorusuna yanıtlar bularak, projemizin bulunduğu bölgemize uygun nitelikte işler yapıyoruz. Günlük değil kalıcı eserler bırakıyoruz. Bu amaçlarımız doğrultusunda Belediyemiz işletmesinde olan 3 ayrı bölgede sosyal tesis yaptık. Belediyemizin ana binasında bulunan Pamuk Kafe’miz, ardından turizm bölgemizde Şelale Park adını verdiğimiz çay bahçemiz ve son olarak Kınıklı Mahallemiz’de Pamukkale Üniversitesi’ne en yakın mesafede Denizli’mizde bir ilki daha gerçekleştirerek Konuşan Banklarda şiir dinleyerek, onlarca yazarın binlerce kitabının ücretsiz olarak okuyabilecekleri, dostlarla hoş muhabbetlerin çay, kahve eşliğinde yapılabileceği bir tesis projemizi hayata geçirdik” dedi. Başkan Gürlesin, sosyal hayat için daha büyük projelerin de olduğunu hatırlatarak, bu çalışmaların önümüzdeki günlerde kamuoyuna aktarılacağını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.