Pamukkale Spor Oyunları finalinde Murat Dalkılıç rüzgarı!

Pamukkale Spor Oyunları finalinde Murat Dalkılıç rüzgarı!

Pamukkale Spor Oyunları finalinde sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Dalkılıç, konseri ile Denizli'yi adeta salladı.

A+A-

Denizli'de Murat Dalkılıç rüzgarı esti. Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen Pamukkale Spor Oyunları çerçevesinde Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Murat Dalkılıç unutulmaz bir konser verdi.

Pamukkale Spor Oyunları muhteşem bir Murat Dalkılıç konseri ile final yaptı. Pamukkale Üniversitesi'nde düzenlenen spor oyunlarının hemen ardından son günde ünlü pop sanatçısı Murat Dalkılıç sahne aldı. Finalde sevilen şarkılarını Denizlililer için seslendiren Dalkılıç'a büyük bir sevgi gösterisi vardı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin açıklamasında, "Bu yıl etkinlikler bambaşka bir havada geçti. Uluslararası alanda Denizlimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yıl sporun içerisine kültür ve sanatı da kattık. Birbirinden değerli olan iki sanatçımız Sinan Akçıl ile Murat Dalkılıç'ı denizlimize getirdik. İnşallah seneye her şeye kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

Murat Dalkılıç

Murat Dalkılıç

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.