Pamukkale'deki Kaza Hakkında Flaş Gelişme

Pamukkale'deki Kaza Hakkında Flaş Gelişme

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde otomobilin çarpmış olduğu yaya yaşamını yitirmişti. Kaza ile alakalı şoke eden bilgiler ortaya çıktı.

A+A-

Önceki gün T.Y. idaresindeki 20 BJ 210 plakalı araç, Zeytinköy Mahallesi Vatan Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 52 yaşındaki Recep Kol'a çarpmış,112 Acil Servisi ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılmış olan Kol, hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve kazayı yapan otomobil sürücüsü gözaltına alınmıştı.

Alkollü Olduğu Belirlendi

Son gelişmelere göre, Denizli'de otomobilin yayaya çarpma anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Zeytinköy Mahallesi Vatan Bulvarı'nda evvelki gün akşam gerçekleşen ve 52 yaşındaki Recep Kol'un hayatını kaybettiği kaza ile alakalı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, T.Y. idaresindeki 20 BJ 210 plakalı otomobil, önünde seyreden aracı solladıktan sonra Recep Kol'a çarpıyor.

Ayrıca gözaltına alınmış olan ve alkollü olduğu tespit edilen sürücü T.Y.’nin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.