Pamukkale’de Şüpheli Ölüm

Pamukkale’de Şüpheli Ölüm

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde ikamet eden 23 yaşındaki İran kökenli genç anne Zahra Najafi, yatağında olan 4 aylık erkek bebeğinin ölü olduğunu gördü. Polis ekipleri olaydan şüphelendi ve soruşturma başlattı.

A+A-

Pamukkale ilçesinde gerçekleşen olayda İran kökenli annen  4 aylık bebeğini kundağında ölü bir şekilde buldu. İlk bilgilere göre kimliği bile çıkmayan ve 'Shorova' adındaki bebeğin ölümünün şüpheli görülmesi ile polisler otopsi yapılması kararını aldılar.


Denizli ilinin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi'nde bir apartman dairesinde ikamet eden İran uyruklu Zahra Najafi evvela4 aylık bebeğinin nefes alamadığının farkına vardı ve hemen arkadaşlarından yardım talep etti. Eve gelen arkadaşları durumu hemen 112 acil servis birimine haber etti.

Şüpheli Görüldü

Acil bir şekilde eve ulaşan sağlık ekiplerinin yapmış oldukları ilk kontrollerinde bebeğin ölümünün üstünden yaklaşık 8 saat geçtiği belirlendi. Bebeğin ölümü şüpheli bulununca durum hemen polise bildirildi. Olay yerine gelen polisler, apartman dairesinde incelemeler yaparken bebek otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Bebeği ölen Zahra Najafi ise akrabalarının yardımı ile zorlukla ayakta durmaya çalışırken uzun zaman gözyaşlarına hakim olmadı. Najafi'nin, bebeğinin babası olduğu ifade edilen Davut adındaki erkek arkadaşı tarafından terk edildiği, babanın bebeği de kabul etmediği ifade edilirken polis ekipleri olay ile alakalı olarak soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.