Pamukkale'de Kaza Can Aldı

Pamukkale'de Kaza Can Aldı

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken 9 kişi de yaralandı.

A+A-


Kaza, dün 18.00 sularında Denizli-Antalya Karayolu Şahin Tepesi bölgesinde gerçekleşti. Antalya yönüne giden 40 yaşındaki Servet Demirci şoförlüğündeki 06 ATH 45 plakalı araç, yağmur sebebi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçti ve Süleyman Güzel'in kullanmış olduğu 26 DY 681 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın da etkisi ile savrulan Servet Demirci yönetimindeki otomobil, daha sonra Denizli ilinden Antalya iline doğru giden Murat Demirci yönetimindeki 34 NU 1375 plakalı ve Mustafa Güler yönetimindeki 06 JJ 155 plakalı otomobillerle de çarpıştı. Haber edilmesi ile kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi gönderildi.

Can Verdi

Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkarılıp, sağlık ekipleri tarafından ambulanslar ile değişik hastanelere kaldırıldılar. Kazada, sürücülerden Servet Demirci'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Talihsiz sürücünün cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.