Pamukkale'de Kalite Artıyor

Pamukkale'de Kalite Artıyor

Pamukkale Belediyesi, semt pazarlarında vatandaşların rahat bir şekilde alışverişini yaparlarken, esnaflarda en iyi biçimde ürününü tüketiciye sunma olanağını bulamakta. Belediye geçen sene başlatılan uygulamalara bu sene bir yenisini daha ilave etti.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların çok sık kullandıkları alışveriş noktalarından olan pazar yerlerine çok önem göstermekte. Göreve geldiği günden beri  mahallelerde pazar yerlerinin sayısının artırılması, açık pazar yerlerinin kapalı pazar yerine dönüştürülmesi başta olmak üzere bu konularda mühim çalışmalar yaptı. Pazar yerlerinin temizliğinden, bakımına vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için güvenlik kameraları da Pazar yerlerine konuldu.

 

BAŞKAN GÜRLESİN İNCELEME YAPTI

 

Sık sık pazar yerlerini ziyarette bulunan Başkan Gürlesin hem pazar esnafı ile hem de vatandaşlar ile buluşmayı sürdürüyor. Geçen günlerde Kınıklı Kapalı Pazar Yeri’ni ziyarette bulunan Başkan, burada hem incelemeler yaptı hem de esnafa etiket ve önlük dağıtımında bulundu. Başkan Gürlesin, Belediye bünyesinde 9 tanesi kapalı olmak üzere 31 semt pazarının olduğunu, bu pazarlarda 1550’den fazla pazar esnafının, vatandaşa ürün satışında bulunduğunu, binlerce kişinin alışveriş yapmış olduğu semt pazarlarının temizliğinden düzenine, kadar tüm şeylerden sorumlu olduklarını, bu sebeple esnafa pek çok konuda zorunluluk getirmelerinin gerektiğini,  etiket ve önlüğünde bunlardan biri olduğunu belirtti.

 

“KALİTEYİ ARTIRMAK İSTİYORUZ”

 

Başkan Gürlesin, Ayrıca mevcut pazar yerlerinde iyileştirme çalışmaları yaptıklarını, her senenin başında pazar yerlerinde olan yerler ile alakalı, esnafın gözü önünde kurayla tezgâhların yerlerini belirlediklerini, tüm pazar yerlerinin 24 saat güvenlik kamerasıyla izlendiğini, pazarların da temiz olarak alışverişin yapılması amacı ile ücretsiz çöp poşeti dağıtımının yapıldığını, yani pazar yerlerinde kaliteyi artırmak için çalıştıklarını, bu sene de bir yenilik daha eklediklerini ve esnafın daha temiz ve bir bütünlük içinde görünmesi amacı ile önlük dağıtımı yaptıklarını dile getirdi.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

Pamukkale Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışına sahip olduklarını belirten Başkan Gürlesin, tüm projelerde buna dikkat ettiklerini, Belediyenin hizmetleri noktasında binlerce insanın alışveriş yaptığını ve yine binlerce esnafın ürünlerini satışa çıkardığı pazar yerlerinin de büyük önem taşıdığını,  bu bilinç ile pazar yerlerimizde kaliteyi artırmak amacı ile çalıştıklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.