Pamukkale'de İnsan Sağlığı Önemli!

Pamukkale'de İnsan Sağlığı Önemli!

Pamukkale Belediyesi, bünyesinde bir hekim, iş güvenliği uzmanı ve yardımcı sağlık personelinin yer aldığı İnsan Sağlığı Birimini faaliyete geçirdi. Birimdeki sağlık ekibi, çalışanlara anında ilk müdahaleyi gerçekleştiriyor, tıbbı destek ve kontroller

A+A-

PAMUKKALE’DE İNSAN SAĞLIĞI BİRİMİ KURULDU 

Denizli’nin 331 bin nüfusu ile en büyük ilçesi konumunda yer alan ve 26 ilden daha büyük olun Pamukkale Belediyesi, modern bir ilçe yolunda hizmet atağına devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, 68 mahallesinde üst yapıdan yeşil dokuya, fiziki yatırımlardan sosyal ve kültürel çalışmalara kadar yoğun bir şekilde ilçe halkına hizmet sunuyor. Pamukkale Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde yoğun bir tempoda hizmeti halka ulaştıran personelinin sağlığını korumak amacıyla ani tıbbi müdahale ve rutin kontrollerin yapılabileceği İnsan Sağlığı Birimini faaliyete geçirdi. Bir hekim, iş güvenliği uzmanı ve yardımcı sağlık personelinin yer aldığı İnsan Sağlığı Birimi, Pamukkale Belediyesi personelinin sağlığını koruduğu gibi ilçede vatandaş ve öğrencilere yönelik sağlık taramaları, bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirecek.

 

BAŞKAN GÜRLESİN ZİYARET ETTİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İnsan Sağlığı Birimini ziyaret ederek Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Veli Demir ve Birimde Görevli Dr. Mehmet İmer’den bilgi aldı. Halka hizmetin götürülmesinde özveriyle çalışan personelin sağlığının çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gürlesin, “Pamukkale için durmadan çalışan belediye personelimizin sağlığı bizler için önemli. Bu kapsamda personelimizin ilk müdahalesi, tarama faaliyetlerini yapacak, hastaneye sevk edecek Sağlığı birimimiz faaliyetlerine başladı. Pamukkale Belediyesi olarak dolaylı da olsa destek ve halka hizmet konusunda 600 personelimizin moral motivasyon ve sağlık açısından çok iyi durumda olmaları için böyle bir birimi kurduk. Birim ayrıca ilçemiz vatandaşlarını ve özellikle öğrencileri, sağlık ve beslenme konusu hakkında bilinçlendirilecek ve zaman zamanda vatandaşların taramaları gerçekleştirilecek.Ben hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.