Pamukkale’de İğrenç Olay

Pamukkale’de İğrenç Olay

Bugün Pamukkale İlçesinden gelen cinsel istismar haberi, herkesi çılgına çevirdi. İşte iğrenç olayın ayrıntıları …

A+A-

Özellikle son günlerde ülke çapında çıkan çocuk istismarı haberleri herkesi çok üzmüş ve sinirlendirmişti. Sorumluların cezalandırılması için eylemler yapılmıştı. Pamukkale ilçesinden alınan haber de herkesi şoke etti. Denizli ilinde 6 yaşında ki üvey kızına cinsel istismarda bulunduğu ifade edilen üvey baba gözaltına alındı. Vatandaşlardan büyük bir tepki toplayan olayda gözaltına alınmış olan üvey baba adliyeye gönderilecek .

Edinilen bilgilere göre ; Denizli’nin Pamukkale İlçesi Korucuk Mahalles ’inde ikamet ettiği dile getirilen 30 yaşlarında şahıs 6 yaşındaki üvey kızını cinsel şekilde istismar ettiğinden ötürü gözaltına alındı.

Babaannesine Anlatınca Ortaya Çıktı

Olay 6 yaşındaki küçük kızın durumdan babaannesine bahsetmesi ile ortaya çıktı. Daha evvelde sosyal medyada 6 yaşındaki kızına cinsel istismar ettiği ile alakalı paylaşımların olmasının bu olayı doğruladığı belirtildi .

Polis ekipleri 30 yaşındaki şahsı gözaltına aldılar. Gözaltına alınan şahsa karakol önünde toplanmış olan vatandaşlar tepkilerini gösterdiler. 6 yaşındaki küçük kızın ise Pedagog nezaretinde çocuk şube müdürlüğünde ifadesinin alındığı öğrenildi.

Adliyeye Sevk Edilecek

Yapılan incelemeler neticesinde şahsın üvey kızını bir defa dokunarak taciz ettiği, tecavüz gibi bir durumun ise yaşanmadığı tespit edildi. Gözaltına alınmış olan şahsın bugün adliyeye sevk edileceği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.