Pamukkale'de Heyecan Başladı

Pamukkale'de Heyecan Başladı

Pamukkale Belediyesi bu sene 2.sini organize ettiği Pamukkale Spor Oyunları’nda ilk günün heyecanı ve coşkusu, 5 Mayıs Cumartesi günü de sürecek. 

A+A-

2.Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları, 4 Mayıs Cuma günü yapılan meşaleli kortej yürüyüşü, Sinan Akçıl konserinden sonra 2. gününde de dopdolu içeriği ile devam ediyor. 5 Mayıs Cumartesi günü Taekwando, Masa Tenisi, Çim Hokeyi, 3x3 Basketbol turnuvalarının ağırlıklı bir program ile geçecek olan Pamukkale Spor Oyunları’nda sosyal etkinlik alanındaki eğlenceli oyunlar ve animasyonlar da sürecek.

FARKLI BRANŞLARDA TURNUVA COŞKUSU YAŞANACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumartesi günü sporseverlerin ilgilerine göre değişik dallarda spor etkinliklerini bulabilecekleri, turnuvaların yapılacağı spor oyunlarına tüm Denizli Halkı’nı çağırdı. Başkan Gürlesin, saat 10.00 - 17.00 saatleri arasında, PAÜ içinde yapılacak olan turnuvalar ile Pamukkale Spor Oyunları’nın daha da renkleneceğini dile getirdi. Bu sene ilk defa spor oyunlarına Çim hokeyi turnuvasının ayrı bir heyecan katacağını da söyleyen Başkan Gürlesin, yarışmaların Spor Genel Müdürlüğü Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacağını belirtti. 

5 Mayıs Cumartesi günü başlayıp 6 Mayıs Pazar günü de sürecek olan turnuva programı şu şekilde: 

5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Taekwondo Turnuvası-PAÜ Spor Salonu

5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Masa Tenisi Turnuvası-PAÜ Çadır Spor Salonu

3-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Çim Hokeyi Turnuvası-KYK Sentetik Çim Saha

5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-3x3 Basketbol Turnuvası-PAÜ Açık Tenis Kortları (Tören Alanı)

5 Mayıs 2018-10.00-18.00-Sosyal Etkinlik Alanı-PAÜ Açık Tenis Kortları (Tören Alanı)

Ayrıca Pamukkale Belediyesi'nce 6 Mayıs Pazar günü Kocaçukur’da gerçekleştirilecek olan etkinlikler için ücretsiz servisler de kalkacak. Pazar günü saat 10.00, 11.00 ve 12.00’de Delikliçınar Yeni Camii arkası, KYK Yurtlar Önü, İncilipınar Parkı önü ve Forum Çamlık önünden kalkacak olan otobüsler vatandaşları ücretsiz bir şekilde Kocaçukur’a götürecek.

GELENEKSEL 7.FUTBOL ŞÖLENİ HALI SAHA FİNALİ SPOR OYUNLARINDA

Pamukkale Belediyesi'nce gelenekselleştiren Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni halı saha turnuvasının finali de 2.Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları’nın coşkusunu artıracak. Mahalleler arası kaynaşmasının sağlanması ve Pamukkale Belediyesince ilçede yapılan halı sahaların aktif olarak kullanılmasını sağlamak için geleneksel halı saha turnuvasının finali, 5 Mayıs Cumartesi günü, PAÜ Halı Sahası’nda saat 19.00’da yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.