Pamukkale’de Eğlence Zamanı

Pamukkale’de Eğlence Zamanı

Pamukkale Belediyesi tarafından yaz tatili münasebeti ile “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var “ ismi ile çocuklar için özel bir şenlik organize edildi.

A+A-

Pamukkale Belediyesi  tarafından ilki geçtiğimiz sene yapılan ve yaz tatilindeki çocukların değişik bir yaz geçirmelerini hedefleyen “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var “ etkinliği bu senede sürüyor. Ramazan ayı ve seçimlerin bitmesinin ardından şenlikler de başlamış oldu. “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği Güzelpınar ve Kurtlucalı çocuklarla başlamış oldu. Bu iki mahallenin arasında olan Güzelpınar İlkokulu bahçesinde kurulmuş olan şenlik alanında minikler eğlenceye doydu. Bu güzel etkinlik Fatih mahallesinde de sürdü. Hacı İbrahim Cin Ortaokulu bahçesine kurulmuş olan oyun alanları çocukları konuk etti. Şenliği başta Başkan Hüseyin Gürlesin olmak pek çok davetli katıldı. Başkan Gürlesin’in eşi Derya Gürlesin ve kızları Büşra Nur  ve Sare Nur da şenlikte Fatih mahalleli çocukların yanındaydı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

Pamukkale Belediyesince yapılan “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılan çocuklar için hazırlanmış olan çocuk oyun gruplarının yanında, yüz boyama, hayat çekme yarışması, çuval yarışı gibi oyunlar bulundu. Palyaçoların çocukları mutlu etmek amacı ile görev yaptığı şenlikte ücretsiz pamuk şeker, dondurma  ve limonata ikramı yapıldı.  Ve tüm çocuklara balonlar hediye edildi. Yaz tatilinde olan çocuklarsa kendileri için hazırlanmış olan bu programda eğlenceye doydu. Başkan Hüseyin Gürlesin de çocukların eğlencesine katılıp, halat çekme yarışmasında çocuklar ile beraber mücadele etti.  Başkan Gürlesin ardından çocuklara pamuk şeker ve limonata ikramları sunuldu.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ

Başkan Hüseyin Gürlesin ise tüm Pamukkale’nin mutluluğu için gece gündüz demeksizin çalıştıklarını belirterek, geçtiğimiz yıl başlattıkları şenliklerin okulların kapanmasının ardından Ramazan ayı olması ve seçimler nedeni ile biraz gecikmeli bir şekilde başladığını, bu yıl ilk olarak Güzelpınar ve Kurtluca da şenliklerin başladığını, buradaki amaçlarının çocukların mutlu olması olduğunu,  onlar için her hafta Cuma ve cumartesi akşamında şenliklerin süreceğini, çocukların güldüğünde dünya güldüğünü, çocuklarla iç içe olmanın kendilerine mutluluk verdiğini,  kendilerinin her yere hizmet götürmek için çalışmalarına devam ettiklerini,  kendilerinin vatandaşların dertleri dertlendiklerini,  geçen sene başlattıkları çocuk şenliklerinin bu senede süreceğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.