Pamukkale'de Çevre Gününe Özel Etkinlik

Pamukkale'de Çevre Gününe Özel Etkinlik

Pamukkale Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebeti ile alakalı özel bir program organize etti.

A+A-

Her sene 5 Haziran’da kutlanan Çevre Günü ile alakalı olarak Pamukkale Belediyesi her sene olduğu gibi özel bir etkinlik yaptı. Deliktaş İlkokulu Bahçesi’nde yapılan 5 Haziran Dünya Çevre Günü programına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediyesi Meclis üyeleri ile muhtarlar, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katılımda bulundu.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende günün anlamını ifade eden konuşmalardan sonra Hüseyin Erikoğlu Anaokulu ve Ahmet Hanife Paralı Anaokulu öğrencileri atık maddelerden meydana gelen giysileri ile defile yaptılar. Tüm etkinlikler izleyenlerden büyük alkış aldı.

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER

Deliktaş İlkokulu Müdürü Ahmet Kırgıl, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün öneminden bahsederek çarpık kentleşme, sağlıksız sanayileşme, artan hava kirliliği gibi sorunların doğayı kirlettiğini, bu tür etkinliklerle geleceğin teminatı olan çocuklara çevre bilincinin aşılandığını ve böyle önemli bir günde böyle bir etkinlik yaptığından dolayı Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiğini dile getirdi.

HER ŞEY GELECEĞİMİZ İÇİN

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak pek çok konu ile alakalı hizmet verdiklerini belirterek, kendilerinin bilindik hizmetlerden başka çevre konusu ile alakalı da çalışmalar yaptıklarını, Türkiye’nin en büyük tematik şehir ormanını hayata geçirip çevre ile alakalı ne kadar duyarlı olduklarını gösterdiklerini, bu projenin çok önemli olduğunu kendilerinin Pamukkale Belediyesi olarak çevre gününde bu tip etkinlikler ile geleceğe teminatı olan öğrencilere çevre bilincini aşılamak açısından önemli olduğunu, kendilerinin yaptıkları tüm çalışmaları geleceğe eser bırakmak için yaptıklarını ifade etti.

Başkan Gürlesin, mühim projelerden bir tanesi olan Dokuzkavaklar Mahallesindeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nin açılışının 8 Haziran Cuma bakanlar, milletvekilleri ve protokol üyelerinin katılımları ile yapacaklarını anımsatarak, tüm vatandaşları bu açılışa beklediklerini,  Zeybek cami yanındaki bu dev eserin açılışının saat 19.00’da olacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.