Pamukkale’de  Şok Eden Görüntü

Pamukkale’de Şok Eden Görüntü

Denizli’ye bağlı olan Pamukkale ilçesinde, bir ağaca boynundan ip ile asılmış olan köpeğin yardımına çevre sakinleri yetişti.

A+A-

Pamukkale’de görenleri dehşete düşüren bir manzara ile karşılaşıldı. Bir ağaca boynundan asılmış olan köpeği gören vatandaşlar hemen köpeğin yardımına koştular. İpi kesen vatandaşlar köpeği ölmekten kurtardı.

Şok Yaşadılar

Olayın bugün, Pınarkent Mahallesi Bıldırcın Çifliği mevkisinde meydana geldiği ifade edildi. Bölgedeki bahçede ayva toplamakta olan Serdar Gün ve arkadaşları, bir inilti duydular. Sesin geldiği yöne doğru giden Gün ve arkadaşları, ağaca boynundan iple asılı köpeği görünce bir anda şok yaşadı. Serdar Gün ve arkadaşları hemen ipi kesip köpeği kurtardı. İyi olduğu gözlenen köpek bir süre sonra gözden kayboldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nce Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde hayvanseverler tarafından ağaca boynundan asılı bulunup, kurtarılan av köpeğine sahip çıkıldı. Açlıktan ve yorgunluktan bitkin düşen köpek, tedavisi için Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ne götürüldü.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.