Pamukkale Belediyespor Tam Gaz

Pamukkale Belediyespor Tam Gaz

Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde Denizli ilini  temsil eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2018-2019 sezonunun ilk deplasman maçından da galibiyet ile ayrıldı.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 senesinde kurmuş olduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2018-2019 sezonuna galibiyetle başladı. Sezonun ilk maçında Hasan Güngör Spor Salonu’nda Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü 53-39 mağlup etmiş olan mavi-beyazlı takım ilk deplasman maçından zaferle ayrıldı. İstanbul Bahçelievler Spor Salonu’nda İstanbul Engelliler Spor Kulübü’nün konuğu olan Pamukkale Belediyespor, bu maçı da kazanmayı bildi.

39 SAYI FARK ATTILAR

Yeni sezonun ilk deplasman maçına iyi başlayan Pamukkale Belediyespor, ilk periyodda 19 sayı buldu. Rakibinin 12 sayısını ise engelleyemedi. Maçın 2. periyodunda 12 sayı bulan mavi-beyazlı ekip, rakibine yalnızca 1 sayı şansı verirken devreyi 31-13 üstün bitirdi. Maçın ikinci devresine de hızlı başlamış olan Pamukkale Belediyespor, rakibinin bu periyodda bulduğu 6 sayıya 10 sayı ile karşılık verdi. Son periyodda adete coşan Pamukkale Belediyespır, 21 sayı atarken, ev sahibi İstanbul temsilcisi sadece 4 sayı buldu. Mavi-beyazlı takım maçtan 62-23 galip ayrılarak 2’de 2 yapmayı başardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.