Pamukkale Belediyesi'nden Akköy'e Büyük Yatırım

Pamukkale Belediyesi'nden Akköy'e Büyük Yatırım

Pamukkale Belediyesi'nden Akköy'e Büyük Yatırım

A+A-

Pamukkale ilçesinde 68 mahallenin tamamında farklılıklar yaratmaya devam eden Pamukkale Belediyesi, Akköy Mahallesi’ne yaklaşık maliyeti 750 bin liralık yatırım gerçekleştiriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Akköy mahallemizin girişinde gerçekleştirdiğimiz asfaltlama çalışmamızın sonrasında Akköy-Karahayıt arasındaki 3 km’lik yolda da çalışmalara başladık” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede bulunan 68 mahallede yatırım atağına devam ediyor. Merkezden en uç mahalleye kadar üst yapıdan alt yapıya, sosyal tesislerden, çevre düzenlemelerine kadar her alanda geleceğe yönelik projeler gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi, ilçenin turizm bölgesinde yatırımlarını arttırarak devam ediyor.

 

AKKÖY-KARAHAYIT ARASINA 750 BİN LİRALIK YATIRIM

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akköy girişinin asfaltlama çalışmasının tamamlanmasının ardından, vatandaşlara verdiği sözü tutarak, Akköy-Karahayıt arasındaki 3 km’lik yolun asfaltlama çalışmalarına başladıklarını belirtti. “Akköy halkımıza verdiğimiz sözlerden birini daha tutuyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “DESKİ’nin altyapı çalışmalarını bitirdiği Akköy’ün girişinin sıcak asfaltını tamamladık. Ardından da yol çizgileri ile bisiklet yolunun boyama çalışmalarını gerçekleştirdik. Şimdi de mahallemizin ve bölgemizin güzelliğine güzellik katacak, alt yapı çalışması tamamlanan Akköy-Karahayıt arası 3 km’lik yolda asfaltlama çalışmalarına başladık. Yaklaşık maliyeti 750 bin TL’lik olan çalışmalarımız tamamlandığında, Akköy bisiklet yolu Karahayıt ile birleşmiş olacak. Akköy yatırımlarımızın yoğun olduğu yerlerden biri konumunda. Biz vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürmesi için gereken çalışmaları yapmak için mücadele ediyoruz. Çalışmalarımızla, yatırım ve eserlerle Akköy,  çok daha iyi bir konuma ulaşacak” dedi.

 

“TURİZM BÖLGESİ DAHA DA GÜZEL OLACAK”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte Akköy’ü de turizm alanı olarak gördüklerini ifade ederek, “Dünya’nın en gözde doğal güzelliği ve UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Pamukkale travertenleri ile doğal termal suyun içinde yer aldığı bölgemize yakışmayan yollarda, yol yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ağırlık verdiğimiz konulardan biri de ilçemizin turizm açısından gelişmesi. Bu anlamda da Pamukkale-Karahayıt-Akköy

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.