Pamukkale Belediyesi ile Barbaros caddesindeki değişim

Pamukkale Belediyesi ile Barbaros caddesindeki değişim

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Kınıklı mahallesi sınırlarında bulunan Barbaros Caddesi 10 gün gibi kısa bir sürede vatandaşların hizmetine girdi.

A+A-

“Pamukkale’de yaşamak ayrıcalık” sloganı ile çalışan ekipler kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imzasını atan Pamukkale Belediyesi üst yapıda önemli başarılar sergiledi. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Kınıklı mahallesi sınırlarında bulunan Barbaros Caddesi 10 gün gibi kısa bir sürede değişimi yaşayan yerlerden birisi oldu.

 

“Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganıyla hizmet verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, " Vatandaşlarımıza Pamukkale’de yaşamanın özel ve güzel olduğunu adım attıkları her yerde hissettirmek adına geceli gündüzlü çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

 

Kınıklı mahallesi sınırları içinde bulunan Barbaros caddesi Pamukkale Belediyesi’nin elinin değdiği en önemli noktalarından biri olarak biliniyor. Pamukkale ilçesinin merkezinde yer alan Barbaros Caddesi, ulaşım ağı noktasında önemli bir konumda yer alırken Kınıklı Mahallesi’nde Bursa Caddesi ile Doğan Demircioğlu caddelerini birbirine bağlayan 1 km’lik uzunluğundaki Barbaros Caddesi, 10 gün gibi kısa bir sürede vatandaşların hizmetine sokuldu.

Sadece 10 Günde

Barbaros Caddesi’nde 2 bin 200 ton sıcak asfalt ve 5 bin m2 parke kullanılarak iki yönlü karşılıklı kaldırım çalışması yapılırken yatay ve dikey parklanma çizgileri ile Barbaros Caddesi örnek bir görünüme büründü.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşımızı mağdur etmeden, ilçemize yakışır şekilde ve en önemlisi hiçbir bölgemizi ihmal etmeden şehir içiyle, kırsalıyla, turizm bölgesiyle geniş bir coğrafyada hizmet vermeye devam ediyoruz. Barbaros Caddesi sadece 10 günlük bir çalışma ile hizmete sokuldu. Pamukkale ile bugünkü Pamukkale arasından çok büyük ve gözle görünür, güzel bir fark meydana geldi. Biz Pamukkale’yi daha yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.