Pamukkale Belediye Meclisi Darbeye Lanet Okudu

Pamukkale Belediye Meclisi Darbeye Lanet Okudu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlığında Ağustos ayı ilk oturumunu gerçekleştiren Pamukkale Belediye Meclisi, FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimini sert bir dille kınadı, lanetledi. Mecliste Demokrasi Şehitleri için de Fa

A+A-

Pamukkale Belediye Meclisi, Ağustos ayı ilk oturumunu gerçekleştirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlığında gündem maddelerinin ele alındığı meclis oturumunda FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz’da kalkıştığı Milli İradeyi ve Demokrasi hatta insan hakları hiçe sayılarak yapılan darbe girişimi sert bir dille kınandı.  AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Kaya, CHP Grup Başkanvekili Mustafa Çallıca ve MHP Grup Başkanvekili Ahmet Durmaz, yaptıkları açıklamalarla FETÖ/PDY terör örgütünü, darbe kalkışması içinde olan vatan hainlerini lanetledi.

 

“DARBECİLER CEZALARINI ÇEKECEKLER”

15 Temmuz darbe kalkışmasının Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini, Türk Milleti’nin büyük bir ihanete uğradığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şu açıklamaları yaptı, “Ülkenin geleceğine kast eden FETÖ/PDY terör örgütü, 15 Temmuz gecesi darbe kalkışması girişimiyle halkın iradesini yok sayarak, halkın iradesiyle seçilmiş hükümete karşı, milli iradeye karşı, insani kuralları dahi hiçe sayarak kanunsuz bir darbeye kalkışmasına girişmiştir. Sivil vatandaşlara dahi silahlarını, tanklarını doğrultarak ateş etmekten geri durmayan FETÖ/PDY terör örgütü hainleri, alçaklarınca yapılan darbe kalkışması başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere halkın meydanlara çıkmasıyla geri püskürtülmüştür. Darbe gecesinden bugüne Cumhurbaşkanımız, Devletimiz, Hükümetimiz, milletimiz ve siyasi partiler bir arada darbeye karşı tek vücut olunmuş, milli birliktelik örneği sergilenmiştir. Bizlerde vatandaşlarımızla omuz omuza demokrasi nöbetimize, FETÖ/PDY terör örgütü hainlerine, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı olan şer odaklarına yönelik devam ediyoruz. Yarınlarımızı karanlıktan kurtarmak için hiçbir ayrım gözetmeksizin birbiriyle kenetlenen, darbeye karşı tek yürek olan asil milletimize bir kez daha minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu sürecin içinde olan eli kanlı hainler, mutlaka ve mutlaka teker teker adalet önünde, hak ettikleri en ağır cezayı alacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti karanlık 15 Temmuz darbe girişiminin sabahında demokrasi yolunda emin adımlarla yürümeye devam etmektedir. Allah milletimize bir daha böylesi acılar yaşatmasın. Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, o karanlık gecede yaralanan vatandaşlarımıza, emniyet güçlerimize acil şifalar diliyorum.”

Konuşmaların ardından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için ise Fatiha okundu, dua edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.