Palyatif Bakım Merkezi Çivril'de Hizmete Açıldı

Palyatif Bakım Merkezi Çivril'de Hizmete Açıldı

Palyatif Bakım Merkezi Hizmete Açıldı

A+A-

Denizli Çivril Devlet Hastanesi 10 yataklı Palyatif Bakım Merkezi ve Tomografi cihazının hizmete girişi Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle gerçekleşti.

Açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ile hastanenin diğer idarecileri ve personeli katıldı.

Tomografi cihazının hizmete girmesi için kesilen kurdelanın ardından Vali Hasan Karahan; sorumlu doktordan cihaz hakkında bilgiler aldı. Görüntüleme sırasında minimum radyasyon dozu kullanarak, en iyi görüntüyü sağlayacak şekilde dizayn edilmiş üst düzey teknolojilere sahip bir radyolojik görüntüleme sistemi olduğunu belirtiler “Bu cihaz Hastanemizde verilecek sağlık hizmeti kalitesini artıracak ayrıca tomografi görüntüleme ihtiyacı olan hastaların sevkleri önlenecek, hastalarımızın çok daha kısa sürelerde tanı ve tedavi görmesine imkan sağlayacaktır” dedi. Mamografi ve Röntgen bölümlerini de inceleyen Vali Hasan Karahan buradaki yeni cihazları da inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı.

Daha sonra yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek ve etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesi veya giderilmesini amacıyla hizmet verecek olan 10 yataklı Palyatitif Bakım Merkezinde açılış yapıldıktan sonra tek tek hasta odalarını ziyaret eden Vali Karahan burada yatan hasta ve yakınları ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Son olarak Diyaliz Merkezinde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Vali Karahan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.