Öztürk’ten ülkücülere 1 Kasım çağrısı

Öztürk’ten ülkücülere 1 Kasım çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, 1 Kasım’daki erken genel seçimde tüm partilileri, göreve davet etti. Öztürk, MHP’ye 35-40 civarında aday adaylığı başvurusu yapılmasını beklediklerini de açıkladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkan Yasin Öztürk, yazılı bir açıklama yaparak yaklaşan erken genel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 1 Kasım’daki seçimlerin önemine işaret eden Öztürk, “Tüm kamuoyunun malumu üzerine ülkemiz bir 7 Haziran genel seçimleri yaşamış, çıkan seçim sonuçlarına göre vatandaşımız hiç bir partiye hükümeti kuracak salt çoğunluğu vermemiştir. Seçmen iradesi böyle tecelli etmesine rağmen sonuçları kabullenemeyen, başkanlık özlemi ile yanıp tutuşan Kaçak Saray mukim’i hükümet olasılıklarını kilitlemiş memleket bu belirsizlik içinde ekonomik kaos ve terör saldırılarına maruz kalmıştır. Etrafına toplanan saray şakşakçıları ve üç beş tane zamane İbn-i Teymiyye’lerinden medet umarak aldatıla aldatıla halkımızı bir kez daha kandırma çabasına girişmiştir. Bu Saltanat İnşallah Türk milletinin iradesi ile 1 Kasım’da sona erecektir” dedi.

ÜLKÜCÜLERE ÇAĞRI

Her seçimin kendi içinde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Öztürk, ülkücüleri göreve davet etti. Öztürk, “Bugünkü şartlarda partimize gönül veren her ülkücüyü göreve çağırıyorum. Partimize gönül veren herkes yaşadığı ortamda dahi çalışmalara katılabilir. Gün birlik olma, mücadele etme zamanıdır. Seçim dönemi çok kısa ve şartlar çok hassastır. Milliyetçi Hareket Partisinin stratejisi aynıdır. Fakat taktik çalışmalarımız farklılık arz edebilir. Günün şartlarına göre esnek ve değişkendir. Bir önceki seçim döneminde yaşamış olduğumuz sıkıntıları ve sonuçlarını da dikkate alarak taktik belirlemek elzem ve kaçınılmazdır” dedi.

“35-40 CİVARINDA MÜRACAAT BEKLİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri için milletvekilliği aday adaylığı müracaatlarının 1 Eylül’de başladığını hatırlatan Öztürk, “Aday adaylığı için müracaatlar 6 Eylül 2015 saat 17.00’ye kadar devam edecektir. İl Başkanlığımıza yapılan ön temaslarda tahmini aday sayımız 35 ila 40 civarında olması beklenmektedir.

ADAY TANITIM TOPLANTILARI YAPILMAYACAK

Öztürk, seçim döneminin kısa olması dolayısıyla aday tanıtımına yönelik basın toplantıları yapılmayacağını belirterek, “Aday adaylığı müracaatlarının yoğunluğu ve zamanı verimli kullanmak adına yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince aday adaylarımıza partimizde basın açıklaması yaptırılmaması ve toplu olarak Aday tanıtım toplantısı yapılmaması kararı alınmıştır. Bunun yerine Aday Adaylarımız Seçim Koordinasyonu merkezimizle irtibata girerek koordinasyon merkezimizin belirlediği çerçevede direk saha çalışmaları yapması kararlaştırılmıştır. Ayrıca İlimiz çevresinde Seçim büroları açılmaması bunun yerine çalışma ekipleri ile vatandaşla bire bir sıcak temasın yoğunlaştırılması kararı alınmıştır. İlimizde biri iki yapmak hepimizin elindedir. Gayret bizden, çalışma sizden, takdir Allah’tandır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.