Öztürk, Namık Kemal Zeybek ile Bir Araya Geldi

Öztürk, Namık Kemal Zeybek ile Bir Araya Geldi

ATA Partisi genel merkezinde Sn. Başkan, partinin Gn. Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri ile 2 saat süren verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Tanışma ve ATA partinin kuruluş  ve ilkeleri ve hedefleri konuşuldu.

A+A-

İnsan ve Kalite Derneği Genel Balkanı Sami Öztürk'ün Gazetemize yaptığı özel açıklama :

Sami Öztürk İnsan ve Kalite Derneğinin projesi olan AYS-999 AHİLİK YÖNETİM SİSTEMİ STANDARTLARININ uygulanması konusunda proje sundu. Proje kapsamı konusunda çalışmalar yapılarak sonuçlandırılması konusunda mutabakat sağlandı.

img-20240806-wa0045.jpg

AYS-999 AHİLİK YÖNETİM SİSTEMİ STANDARTLARI İnsan ve Kalite Derneği tarafından oluşturulmuş ve pilot uygulama safhasında olan ulusal ve uluslararası akreditasyon sürecindeki yerli ve milli bir yönetim sistemi projesidir. Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve güvenliği,  Bilgi Güvenliği, Gıda Güvenliği, Toplam Kalite yönetimi gibi güncel ve çağdaş yönetim ilkelerini benimseyen, geliştiren ve ilave olarak da Adalet, Liyakat, Cömertlik, Hakça paylaşım, Emeğe saygı,  dürüstlük, yasalara ve standartlara uygunluk, helal kazanç gibi Ahiliğin temel ilkelerinin de uygulandığı bir yönetim sistemi modelidir. Markası Türk Patent ve Narka kurumu tarafından tescil aşamasındadır. Bu modelin tüketici memnuniyeti sağlaması, kurumlarda karlılık verimlilik artışı yanında profesyonel bir yönetim sistemi anlayışı gerçekleştirmesi amaçlanmaktadır. İnsan ve Kalite Derneği, talep eden kuruluslara gönüllü ve ücretsiz olarak tanıtım ve bilgilendirme hizmeti vermektedir. Derneğimiz AHİLİK ve Kalite ilkelerini benimseyerek uygulama amacindaki kişi ve kuruluşlara destek vermekte, tanıtım yaparak, işbirliği protokolü imzalamaktadir. TBMM,  Üniversiteler, kamu ve özel sektör kuruluşları ile STK ve Vakıflarla birçok proje gerçekleştirilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.