Öztürk Milletvekili Gibi Karşılandı

Öztürk Milletvekili Gibi Karşılandı

İyi Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, seçim çalışmalarına memleketi olan Çivril’de son verdi. Öztürk, memleketinde milletvekili gibi karşılandı.

A+A-

24 Haziran seçimlerine saatler kala memleketi Çivril’e giden İyi Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, hemşehrileri tarafından Milletvekili gibi karşılandı. Kalabalık partililer ve ilçe halkı tarafından karşılanmış olan Öztürk, seçim propagandasının kapanışını Çivril’de yaptı ve son kez mühim bir mesaj verdi.

 

Kendisine eşlik eden kalabalıkla cadde ve sokaklarda ellerinde bayraklar ile yürüyen partililer,  yürüyüş sırasında sık sık “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” ve “Çivril’in Gururu Yasin Öztürk “ sloganlarını attılar. Çivril’de törenlerin yapıldığı alandan geçişleri sırasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan kalabalık; belediye önüne geldiğinde andımızı okudu.

 

ÇİVRİL’E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Coşku dolu anların yaşandığı yürüyüşün ardından açıklamalar yapan İyi Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, baskın seçim kararının alındığı günden beri çok sıkı bir şekilde yapmış oldukları çalışmalara son noktayı burada koyduklarını, Çivril’in kendileri için önemli bir ilçe olduğunu,  kendisinin Çivril’in öz evladı olduğunu, Çivril’in seçimde kendilerine sahip çıkacağına olan inancının tam olduğunu, bugün burada kendileri ile birlikte yürüyen gönül dostlarına ve iyi insanlara teşekkür ettiğini, İyi Parti ile Türkiye’nin iyi olacağını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.