Ozan Nihat Köyünün Öğrencileri İle Coştu

Ozan Nihat Köyünün Öğrencileri İle Coştu

Acıpayam Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Aşıklar Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Türkiye'nin dört bir tarafından Acıpayam'a gelen Aşıklar, Acıpayam'lı Ozan Nihat Sönmez öncülüğünde ilçemize bağlı Gölcük Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.

A+A-

Denizli'nin Acıpayan ilçesinin Gölcük Mahallesinde olan Ozan Nihat Sönmez doğduğu köyünün öğrencileri ile buluştu.Aşıkları Okul Müdüresi Melahat Canbaz karşıladı. Okulun konferans salonunda bir araya gelen öğrenciler aşıkların birbirinden değerli atışmaları ile mest oldular. Aşıklar adına Ozan Nihat Sönmez Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve okulda kendilerini ağırlayan Melahat Canbaz'a teşekkür etti. 

Acıpayam Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Gölcük gezisinde Aşıklara, Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Enver Kemaneci, Acıpayam Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Zeren ve Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Cemile Gençoğlu eşlik etti. 

Acıpayam 2. Aşıklar Bayramı etkinliği 4 Aralık 2015 Cuma akşam saat 19:00'da Talip Özkan Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.