Örav,DSO'yu Ziyaret Etti

Örav,DSO'yu Ziyaret Etti

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) Denizli Sanayi Odası (DSO)’yu ziyaret etti.

A+A-

Öğretmen Akademisi Vakfı’ndan Denizli Sanayi Odası’nı ziyarete gelen Genel Müdür Selman Behmuaras ve Operasyon Yönetmeni Muharrem Sahil;  DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu tarafından ağırlandı.

 

Ziyarette ÖRAV’ın faaliyetleri hakkında bilgi veren ÖRAV Genel Müdürü Selman Behmuaras, “Eğitimcilere destek sağlamak amacıyla ülkemizde bu alana odaklanmış ilk ve tek sivil toplum kuruluşuyuz. 2008 yılında kurulduk. ÖRAV olarak amacımız ülkemizde düşünen, sorgulayan ve araştıran bir eğitim modelinin uygulanmasına katkıda bulunmak. Bu kapsamda projeler yürütüyoruz. Kurulduğumuzdan beri Türkiye’nin yaklaşık tüm illerinde 150,000’den fazla eğitimcinin kişisel ve mesleki gelişimlerini sürdürebilmeleri için destek verdik. Bu kapsamda projelerimize devam ediyoruz.  ÖRAV eğitimlerini çeşitlendirerek daha çok eğitimciye ulaşmayı hedefliyoruz. Düzenlenen eğitimler, sponsorlarımız aracılığıyla tamamen ücretsiz olarak ulaştırılıyor.” Diyerek daha önce DSO tarafından verilen destekler için Keçeci’ye teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyguyu memnuniyeti dile getiren Keçeci, “Eğitimciye dokunmak gerçekten çok önemli çünkü bir öğretmene dokunmak bin öğrenciye dokunmak demek. Bu nedenle geçen senelerde gerçekleştirdiğimiz meslek liselerine ilişkin faaliyetlerimizde biz de ÖRAV aracılığıyla önce meslek öğretmenlerimize ve onlar aracılığıyla da öğrencilerimize dokunmaya çalıştık. ÖRAV’ın çalışmalarını doğru buluyorum ve sonuna kadar destekliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.