Onlar Konuşuyor Başkan Dinliyor

Onlar Konuşuyor Başkan Dinliyor

Onlar Konuşuyor Başkan Dinliyor

A+A-

Acıpayam’da derdine çözüm arayan vatandaşlar, Acıpayam  Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan’ı  makamında ziyaret ederek dertlerini anlatabiliyor.

Merkez ve mahallelerde yaşayan vatandaşlar, Acıpayam Belediyesini halka açarak ‘halk odaklı’ belediyecilikte önemli bir ivme kazandıran Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret ederek dertlerini anlatıp, çözüm bulabiliyor.

Göreve geldiği günden bu yana yoğun mesaisinden zaman ayırarak vatandaşlarla bir araya gelen Başkanı Şevkan , belediye başkanlığı makamının herkesin makamı olduğunu söyledi.

Başkan Şevkan, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sadece bu halk odaklı belediyecilik düsturuyla çalıştık. Kapımızı her kesimden vatandaşa, misafire açtık. Onların dertlerini, sorunlarını ve önerilerini dinleyip, imkânlarımız dâhilinde olanları çözmeye ya da hayata geçirmeye çalıştık. Şu an da yoğun mesaiden geriye kalan zamanlarımızda fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İnşallah el birliğiyle huzur ve barış kenti olan Acıpayam’ı  en güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

Vatandaşlar ise dertlerini ve önerilerini direk Başkan Şevkan’a anlatabilmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getirerek, “Belediyemizi ilgilendiren gerek memleketimizle ilgili, gerekse şahsımızla ilgili sorun ve önerilerimizi direk Başkanımıza anlatabilmek çok güzel bir durum. Buna imkan tanıyan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz’’dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.