Ölümü Kendi Elinden Oldu

Ölümü Kendi Elinden Oldu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, takla atmış olan otomobilin altında kalan 53 yaşındaki İhsan Çelen hayatını kaybederken  2 kişi de yaralandı.

A+A-

Kazanın, bugün saat 05.00 sularında, Küçükdere Mahallesi Pamukkale karayolunda meydana geldiği ifade edildi. İhsan Çelen, yönetimindeki 20 AV 595 plakalı otomobil ile Pamukkale karayolunda seyir halindeyken, Küçükdere Kavşağı'nda direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkmış olan otomobil, savrulup takla attı.

2 Yaralı Hastaneye Sevk Edildi

Kazayı gören çevre sakinleri hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber ettiler. İhbarın alınması ile olay yerine gelen 112 Acil ekibi, otomobildeki sürücü İhsan Çelen'in öldüğünü tespit etti. İtfaiye tarafından otomobilden çıkartılmış olan 2 yaralı ise ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonucunda yaşamını yitiren Çelen'in cansız bedeni otopsinin yapılması amacı ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Jandarmanın, kaza ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

DHA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.