Ölümden Kıl Payı Kurtuldular

Ölümden Kıl Payı Kurtuldular

Denizli ilinin Çivril ilçesine bağlı olan Işıklı mahallesinde gerçekleşen kaza sonucunda takla atmış olan araç alev alev yandı. Araç sürücüsü ve eşi yaralı bir şekilde kurtarıldı.

A+A-

Alınan bilgilere göre, Çivril ilçesinin Haydan mahallesindeki bir düğün konvoyuna katılımda bulunan 68 yaşındaki Ahmet Bayram idaresindeki 20 R 8090 plakalı araç, Işıklı mahallesinde takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından araç içerisinde yaralanmış olan Ahmet Bayram ve eşi 62 yaşındaki Hanife Bayram  konvoydaki diğer araç sürücüleri ve vatandaşların yardımları ile araç içerisinden çıkartıldı.

Alev aldı

Yaralıların araç içerisinden çıkarılmalarının ardından araç bir anda alev aldı. Konvoydaki vatandaşlar acil bir şekilde itfaiye ve sağlık ekiplerine haber ettiler.

Vatandaşların haber etmesi ile  kaza yerine sağlık ekipleri ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken itfaiye ekipleri de alev topuna dönen aracı söndürme çalışmalarına başladılar. Yaralı Hanife Bayram ambulansla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alınırken alev alan araç itfaiye ekiplerince söndürüldü. Aracın tahrip olan kabloların şase alması sonucunda yandığı ortaya çıktı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu dile getirilirken araç tamamen yandı ve kullanılamaz hale geldi. Kazadan sonra Dinar - Çivril yolu bir süre trafiğe kapandı. Polis ekipleri olay ile alakalı soruşturma başlattı.  Ayrıca sürücünün karşıdan gelen güneş ışıkları nedeni ile aracın kontrolünü kaybettiği de iddialar arasında.

Foto: Yeşil Çivril Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.