Öldürülen Kameraman Denizlili Çıktı

Öldürülen Kameraman Denizlili Çıktı

Türkiye’nin en popüler yarışması durumunda olan Survivor’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen ekip üyesi Alper Baycın’ın öldürülmesi herkesi şoke etmişti. Öldürülen Baycın’ın Denizli ile bağlantısı ortaya çıktı.

A+A-

Dominik'te saldırıya uğrayarak öldürülmüş olan Survivor ekibinde görevli kameraman Alpar Baycın’ın anne tarafının Denizli'nin Çal İlçesi Hançalar Mahallesi'ne bağlı olduğu meydana  çıktı.

Geçen hafta Survivor ekibinden Alper Baycın adındaki kameraman Dominik'te gaspçıların saldırısına uğramış ve bıçaklanıp feci şekilde öldürülmüştü.  Alper Baycın'ın ölüm haberini alan Denizli'nin Çal İlçesi Hançalar Mahallesi'ndeki akrabaları derin bir hüzne boğuldular.

Anne Tarafı Çal Hançalarlı

Alınan bilgilere göre Alper Baycın'ın anne tarafının Çal İlçesi Hançalar Mahallesi'ne dayandığı meydana çıktı. Acun Ilıcalı, yarışmanın bitmesi iki gün kala Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri süren Survivor yarışma programında kameraman olarak görevli olan Alper Baycın'ın yaşamını yitirdiğini üzüntülü bir şekilde açıklamış ve devamındaki 2 günde Survivor yayını yapılmamıştı.

24 yaşındaki Baycın'ın iş çıkışı sonrasında evine dönerken, telefonunu ve çantasını çalmak isteyen 2 kişiye direndiği, çıkan arbede sırasında kalbinden bıçaklandığı ve genç kameramanın olay yerinde yaşamını yitirdiği ifade edilmişti.

Konu ile alakalı Denizli ilinin Çal İlçesi Hançalar Mahallesi'ne ait olan sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hançalar Mahallesi'nden Berber Mustafa Çolak'ın (dişçi) torunu olan Alper Baycın’ın Dominik’te uğramış olduğu saldırı sonucunda vefat ettiği,  dost ve akrabalarına duyurulduğun ifade edilmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.