Okul Stresi Şenlikte Atılıyor

Okul Stresi Şenlikte Atılıyor

Pamukkale Belediyesince çocuklar için yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta Akdere Mahallesi’nde yapılacak.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların arkadaşları ile vakit geçirip eğlendiği çocuk şenliklerinin bu hafta ki durağı olan Akdere Mahallesi’ne tüm vatandaşları çağırdı.

Akdere Mahallesi’nde

“Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğiyle Pamukkale Halkı’nın sosyal hayatına alternatif seçenek sunan Pamukkale Belediyesi, bu hafta sonundaki çocuk eğlencesini Akdere Mahallesi’nde yapıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, havaların soğumasıyla beraber çocuk şenliklerinin başlama saatinin daha erken saatlere aldıklarını ifade ederek, şenlik alanlarında çocukların gönüllerince eğlendiklerini, çocukların güzel bir gün geçirdiğini, çocuklarla beraber kendilerinin de eğlendiğini, çocuklar için özel organize edilen çocuk oyun gruplarının yanında, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların olduğu çocuk şenliklerine tüm halkı beklediklerini ifade etti.

“Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğinin bu haftaki durağı  16 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Akdere Mahallesi Hüseyin Ali Bayram İlkokulu Bahçesi’nde yapılacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.