Öksüz Ve Yetimler Sevindirildi

Öksüz Ve Yetimler Sevindirildi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan Bayramından önce öksüz ve yetim çocuklarının yüzlerini güldürdü.

A+A-

Sosyal Market’ten çocuklara bayramlık alış verişinde bulunan Başkan Gürlesin, masumların yüzlerini güldürdü. “Çocuklar mutluysa aile de mutludur” şeklinden konuşan Başkan Gürlesin, kendilerinin ilçe sınırları içerisinde bulunan yetim ve öksüz çocukların bayramda yüzlerini güldürmek istediklerini dile getirdi.


Mübarek Ramazan Bayramına az bir süre kala Pamukkale Belediyesi, ile sınırları içerisinde olan öksüz ve yetim çocukların yüzlerini güldürdü. Pamukkale Sosyal Market’ten yardım alan annesi ya da öksüz ve yetim çocuklar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le beraber bayramlık seçtiler. Minikler ile bir bir ilgilenen ve kıyafetleri beraber seçen Başkan Gürlesin, çocukların kıyafetlerini de giydirdi. Pamukkale Sosyal Market’e gelen ve bayramlık olarak istediği kıyafetleri alan minikler mutluluktan havaya uçtu.

“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mübarek Ramazan ayının bitmesine az kaldığını belirterek, Ramazan ayının sonunda bayrama ulaştıklarını, Bayram demenin mutluluk demek olduğunu, kendilerinin ilçe sınırları içerisinde ikamet eden tüm çocukların yüzlerinin gülmesini istediklerini, her bayram öncesinde olduğu gibi bu bayramda da öksüz ve yetim çocukların yüzlerini güldürmek amacı ile onları Sosyal Markete davet ettiklerini, istedikleri kıyafetleri seçip bayram öncesinde yüzlerini güldürdüklerini, çocukların mutlu olması ile ailelerin mutlu olacağını , kendilerinin de Pamukkale ilçesi sınırları içerisinde tüm ailelerin mutlu olması için çalıştıklarını, Pamukkale Belediyesi olarak farklarını bu konuda da ortaya koyduklarını, herkesin bayramı bayram tadında yaşamasını dilediğini ve vatandaşlarının Ramazan Bayramının mübarek olmasını dilediğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.