Öğretmenin Kültürü Yaşatan Sergisi

Öğretmenin Kültürü Yaşatan Sergisi

Tavaslı Türkçe öğretmeni Muhammet KAHRAMAN ve Kale'de Türkçe öğretmenliği yapan Nazillili Hülya GAGA resim ve fotoğraf sergisi açtılar.

A+A-

Tavas Belediye Meydanı'nda Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL tarafından açılan sergiye bölük komutanı ve emniyet amiri de katıldı. Sergide konuşan Turhan Veli AKYOL "Yöremizin gelenek ve göreneklerini yansıtan fotoğraflardan ve resimlerden oluşan bu sergiyi açtıkları için değerli meslektaşlarımı kutluyorum." dedi. Kültüre destek olmanın çok önemli olduğunu söyleyen AKYOL,belediyeciliğin sadece yol,su hizmetleri olmadığını, kültürel etkinliklere de destek olunması gerektiğini vurguladı.

Sergiye yoğun ilgi gösterildi;Tavas'ta akşam yapılacak olan "Birlik Ve Beraberlik Gecesi"ne gelen Yazarbir üyeleri de sergiyi gezdiler.

Tavas belediye meydanındaki sergi saat 17.00'ye kadar açık kaldı daha sonra da saat 19.00'dan itibaren Tavas Bağlar Mesireliği'nde ziyaretlere açıldı. Buradaki sergiye Kale Belediye Başkanı Erkan HAYLA ve Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Celal CEYLAN  ve yönetimi de katıldı.

Muhammet KAHRAMAN'ın beşinci;,Hülya GAGA'nın da üçüncü sergisini açtığı; Kale festivalinde de ikilinin sergi açacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.