Öğrencileri Yoğun Bir Tempo Bekliyor

Öğrencileri Yoğun Bir Tempo Bekliyor

Denizli'nin 10 farklı bölgesinde hizmet sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim senesinin başlamasından sonra velilerle buluştu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim senesinin başlamasından kısa süre sonra veliler ile bir araya geldi. Yeni eğitim senesinin daha verimli geçmesi için organize edilen ilk toplantı Karaman Sosyal Etkinlik Merkezi’nde organize edildi. Çocuklarının eğitim dışındaki boş zamanlarını ne şekilde değerlendirecekleri ve dersleri ile alakalı bilgi alan velilere öğrencilere planlı ve düzenli çalışma alışkanlığının ne şekilde kazandırılacağı ifade edildi. Bilhassa okul saatleri dışında çocuklarının güvenli bir ortamda olmalarından ve konu anlatımıyla ders tekrarlarından ötürü memnun olduklarını ifade eden velilere ayrıca pekiştirme testlerinin de yapılacağı dile getirildi.

2028 öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde

Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Karaman, Kayıhan, Sevindik, Yenişehir, Gökpınar, Anafartalar, Aktepe ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde 2018-2019 eğitim öğretim senesi çerçevesinde 2028 öğrencinin kayıt yaptırdığı dile getirirken yeni dönemde Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Türkçe, Matematik ve İngilizce eğitimlerinin yanı sıra deneme sınavlarının da yapıldığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.