Öğrencilere Çevre Bilinci Aşılandı

Öğrencilere Çevre Bilinci Aşılandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, çocuklara çevre bilincini aşılanması amacı ile eğitimlerini sürdürüyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, öğrencilere çevre bilincinin aşılanması ve çevre ile alakalı duyarlılığı arttırmak için Denizli’de çevre eğitimlerini uygulamayı sürdürüyor. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu’nda eğitim programı organize edildi.

 

Eğitime, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personeli, Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu okul müdürü ve öğretmenleri katılımda bulundu. Çevre kirliliğine sebep olan faktörler ve çevrenin nasıl korunması gerektiği, atık türleri, katı atıkları azaltmak amacı ile nelerin yapılabileceği daha sonra geri dönüşümün faydaları ve ‘’Sıfır Atık’’ konuları ile alakalı bilgilendirilen öğrencilere Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, "Çevre ve Atık Yönetimi" ile alakalı sunum yapıldı.

Öğrencilere hediyeler verildi

Öğrencilerin büyük ilgi göstermiş olduğu eğitimin sonunda öğrencilere çevre bilinci farkındalığı sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yap-boz, tişört, şapka, defter ve kalemlik armağan edildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.