Öğrencilerden Önce Öğretmenler Hazırlandı

Öğrencilerden Önce Öğretmenler Hazırlandı

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim yılının açılışı kapsamında Denizli Özel Seviye Okulları kadrosuna " Durum – Duygu – Düşünce " temalı bir konferans verildi,

A+A-

" Durum – Duygu – Düşünce " konulu konferansa konuşmacı olarak Psikolog Danışman Arzu Ceylan katıldı. Ceylan, yaptığı açıklamada veli, öğrenci, okul (öğretmen) korelasyonun çok önemli olduğunu dile getirdi. Konferansın devamında konuya eğitici oyunlar ile öğretmenleri de aktif bir şekilde dahil eden Ceylan, öğretmenlere verdikleri önemli bilgiler ile yeni dönem başlamadan öğretmenleri en üst seviyede motive ederek güzel bir dönem geçirilmesi için güzel bir giriş yapmış oldu.

İlk Yardım Semineri

Denizli Özel Seviye Okulları’nda geçtiğimiz günlerde de Ahmet Erkan ve ekibi tarafından ilk yardım ve iş güvenliği sağlığı hizmet içi eğitimi verilmiş ve acil durumlarda okul içinde neler yapılabileceği konuşulmuştu. Denizli Özel Seviye Okulları’nda verilmiş olunan bu seminerler öğretmenleri yeni döneme en iyi şekilde hazırlarken yeni dönemin enerjisi bol bir şekilde başlamasını da sağlıyor.

Denizli Özel Seviye Okulları’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bizler Seviye Ailesi olarak yalnızca akademinin bir yerde tıkalı olabileceği bununla beraber bireysel, mesleki, ve eğitsel yönlerinin de birlikte ortaya çıkabildiği taktirde ileriki yaşlarında kolaylık sağlayabileceği felsefesine sahibiz.”

Açıklama sonunda 2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının tüm öğrencilere başarı getirmesini dilekleri iletildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.