Öğrencilerden Kışlalara Mektup Var

Öğrencilerden Kışlalara Mektup Var

Tebrik kartı ve mektuplar, o bölgelerdeki Şubelerimiz aracılığıyla, askeri birliklere ve ilgili komutan ve personele iletilecektir.

A+A-

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 No lu Şube olarak, Sendika Üyelerimiz ve kampanyaya katılmak isteyen bütün öğretmenlerle birlikte,” Yurtiçi ve Yurtdışında, Terörle Mücadele eden,Vatanımız, Milletimiz ve Devletimiz için fedakarca görev yapan Mehmetçiklerimize gönderilmek üzere” öğrencilerimize tebrik kartları hazırlattık ve mektuplar yazdırdık.

Tebrik kartı ve mektuplar, o bölgelerdeki Şubelerimiz aracılığıyla, askeri birliklere ve ilgili komutan ve personele iletilecektir.

Gerçekleştirdiğimiz bu kampanya ile; Asker Ocağındaki Mehmetçiklerimizin yeni yılını o en saf sevgiye sahip çocuklarla kutlayarak, onlara moral vermeyi ve bu kutsal görevi yerine getiren askerlerimizin değerini çocuklarımıza bir kez daha hatırlatmayı amaçladık.

Kampanyaya katılarak, Askerlerimize Tebrik kartı ve Mektup yazan çocuklarımızın heyecanı görülmeye değerdi. Kampanya çocuklar yönünden amacına ulaşmış ve Şubemizde, Birliklere Postalanmak üzere, 50 Bin civarında sevgi dolu, kalpten mektup toplanmıştır. Mektuplar yarından itibaren, Birliklere ulaştırılmak üzere Postalanacaktır. İnanıyoruz ki, Çocuklarımızın Tebrikleri ve mektupları yazarken yaşadığı mutluluğu ve heyecanı mektupları alan “asker abi” leri de yaşayacaktır.

Yurtiçi ve Yurtdışında Terörle Mücadele eden Kahramanlarımızın yeni yılını kutluyoruz.

Yeni yılda, Türk Askerinin başarıları daim olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun.

 

Enver DEMİR

Türk Eğitim-Sen İstanbul

9 Nolu Şube Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.