Öğrenciler Tatile Koştular

Öğrenciler Tatile Koştular

2017-2018 Eğitim Öğretim Senesinin bugün sonlanması ile Denizli’de ülke çapında tüm okullarda karne dağıtım töreni yapıldı.

A+A-

Öğrencilerin bekledikleri 3 ay tatilleri bugün itibariyle başlamış oldu. Bugün tüm okullarda karne heyecanı vardı. Kimi öğrenciler karnelerinden memnunken kimileri zayıf notlar ile ailesinin karşısına nasıl çıkacağını kara kara düşünüyordu. Ama ne olursa olsun yoğun bir temponun ardından gelen tatil tüm öğrenciler içinde sevindiriciydi


Okullarda karne heyecanını çocukları ile paylaşmak isteyen veliler de vardı. Bazı okullarda protokolünde karne dağıtımında olduğu gözlendi. Karne törenlerinde ve okulun kapanışında öğrencilere ve velilere bazı nasihatlerde bulunuldu.

Kitap Okuyun

Öğretmenleri tarafından öğrencilere söylenen en önemli şey tatil boyunca bol bol kitap okumalarıydı. 3 ay boyunca beynin paslanmaması adına az ama öz olarak günlük kitap okumaları yapıp, kitaptan zevk almalarını söyleyen öğretmenler ayrıca öğrencilerin tatil için gidecekleri yerlerdeki müzeleri ya da tarihi yerleri gezmelerinin de genel kültürlerini zenginleştirmeleri adına iyi olacağını ifade ettiler.

Kalplerini Kırmayın

Rehber öğretmenler velilere de özellikle karnesi zayıf olan öğrencilere kötü davranılmaması gerektiğini, eksiklerin tespit edilip tamamlanması gerektiğini ve zaten olan bir şey için çocuklarının kalplerini kırmama tavsiyesinde bulundular.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.