Öğrenciler Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’ni Anlattı

Öğrenciler Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’ni Anlattı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın gayretleri ile hizmete alınmış olan ve Denizli ilçeleri arasında ilk olma niteliği taşıyan Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nden eğitim alan öğrenciler, merkezin okul başarılarını nasıl arttırdığı

A+A-

8 öğretmenini görevli olduğu Sosyal Etkinlik Merkezi’nde yalnızca öğrencilerin eğitimlerine bakılmıyor, onların sosyal hayata kolay bir şekilde adapte olmaları için değişik etkinlikler de yapılmakta. Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde öğrencilere her dersten sonra deneme testleri yapılmakta. Öğrencilerin eksik kaldıkları konular yapılan deneme testi sınav sonucuna göre belirleniyor. Ders programları öğrencilerin durumlarına göre biçimleniyor. Öğrencilerin eksiklikleri bu biçimde gideriliyor. Ayrıca öğrencilerin kendi okullarındaki sınav notları da takip ediliyor.

Öğrenciler yeni arkadaşlıklar edindikleri, eğitim aldığı, değişik etkinlikler ile buluştukları Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’ni anlattılar.

“DAHA ÇOK DERS YAPMAK İSTİYORUM”

Ödevlerini Sosyal Etkinlik Merkezi’nde daha eğlenceli bir biçimde yaptığını ifade eden Atatürk Ortaokul öğrencisi Zeynel Eroğlu, buraya ödevlerini yapmak için, sınavlarına çalışmak için geldiğini, okulda kaçırdığı dersleri burada dinlediğini, buraya gelmesinin sınavlarını çok etkilediğini ve sınavlarda yüksek başarılar almasını ve derslerini daha iyi dinlemesini sağladığını, bunun yanında burada yalnızca eğitimin de verilmediğini, pek çok etkinlik ile kendilerinin buluşturulduğunu, en son kendisinin sinema etkinliğine gittiğini ve  çok eğlendiğini, burada çok eğlenceli ödevler yaptıklarını ve daha fazla ders yapmak istediklerini, Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a kendilerine bu merkezi hediye ettikleri için teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.