O Silahın Sahibi Polis Değil, Esnafmış...

O Silahın Sahibi Polis Değil, Esnafmış...

O Silahın Sahibi Polis Değil, Esnafmış...

A+A-

Denizli’de geçtiğimiz gün  Devlet Hastanesinde bir kişinin silahı MR cihazına yapışmıştı. Olay üzerine Denizli Emniyet Müdürlüğü araştırma başlattı. Araştırma sonucunda o şahısın polis değil bir esnafın ruhsatsız silahı olduğu ortaya çıktı.

 

Bugün ise olay nedeniyle Denizli Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Yaptığı açıklama şöyle:

 

Bazı basın yayın organlarında, “Denizli’de Polisin Silahı Mr Cihazına Yapıştı” başlığıyla yayınlanan haberlerde; İlimizde Devlet Hastanesi Radyoloji bölümüne bir yakınına MR çektirmek için giden Polis Memurunun belinde unuttuğu silahla odaya girdiği ve yüksek şiddetle manyetik oluşturan MR cihazına belindeki silahın yapıştığı, bu sebeple MR çekilecek diğer randevuların iptal edildiği yönünde haberler çıktığı görülmüştür.

 

Konuyla ilgili olarak yapılan araştırmalar neticesinde; 03 Aralık 2017 günü saat: 18:45 sıralarında İlimiz Sanayi sitesinde ESNAFLIK yapan Ş. K. İsimli şahısın çocuğunun tedavisi için Denizli Devlet Hastanesindeki MR cihazının bulunduğu odaya girerken, belinde bulunun kendisine ait ruhsatsız silahını hastaneye birlikte geldiği iş ortağı B. Y. İsimli arkadaşına verdiği, çocuğun MR çekimi sırasında korktmasından dolayı belinde silah bulunan arkadaşının MR çekilen odaya girdiği ve belindeki tabancanın MR cihazına yapıştığı,KONUNUN EMNİYET TEŞKİLATI MENSUBU HİÇBİR KİMSEYLE ALAKASININ OLMADIĞI,  MR cihazına yapışan silahın  teknik ekibin müdahalesiyle çıkartılarak muhafaza altına alındığı , olaydan sonra gözaltına alınan Ş. K. ve B. Y.’ nin  çıkarıldıkları Cumhuriyet Başsavcılığınca SERBEST kaldıkları anlaşılmıştır.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.