O Oyuncu Kiralık Olarak Geliyor

O Oyuncu Kiralık Olarak Geliyor

Spor Toto 1. Ligin'de Denizlispor'un kendisi ile anlaşarak haftalardır bonservis sorununu çözmek için uğraştığı y Akhisarsporlu sağ bek oyuncusu Alperen Babacan, kiralık olarak gelecek.

A+A-

Denizlispor’un, altyapısında yetiştirerek geçtiğimiz sezonun başında Akhisar'a gönderdiği Alperen'i 1 seneliğine kiralayacağı öğrenildi. Akhisar, kulüp bulmasını talep ettiği 21 yaşındaki oyuncuyu geçtiğimiz sezon 2. yarıda da Denizlispor'a kiralık olarak vermişti.

Denizlispor, Çaykur Rizespor'dan yine eski oyuncusu Recep Niyaz'ın yanında yabancı golcü transferini de sonlandırmak için uğraşıyor. Bu arada Horozlarda kulüpte taraftardan sorumlu asbaşkanlık görevini Mustafa Demirkollu aldı. Afyon kampını noktalayarak iki 2 gün izin yapan Denizlispor, yarın Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde tekrardan kampa girecek. 

Takım İçinde Tartışma

Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan Denizlispor teknik direktörü Osman Özköylü, elinde bulunan kadronun eksik olduğunu, rakipleri ile bu şekilde mücadele etmesinin zor olduğunu, 15 kişi ile çalıştıklarını ve yeni transferlerin ne zaman gelip ne zaman çalışacaklarının belli olmadığını, bu takımda bazı sorunların olduğunu ve bu şekilde bir sezonun başka sorunlara yol açacağını ifade etmesi yönetim ve taraftar içinden teki toplamıştı. Bazı taraftarlar lig başlamadan bahaneler üreten Özköylü’nün gönderilmesi gerektiğini dile getirirken bazı taraftarlar Özköylü’ye destek vermiş ve kadronun zayıf olduğunu dile getirmişlerdi.

Bir yabancı oyuncu ile transferi sonlandırmak isteyen Denizlispor yönetiminin şimdi yapacağı hamle merak ediliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.