O Müdür Hakkında Suç Duyurusu

O Müdür Hakkında Suç Duyurusu

Türkiye Cumhuriyeti 1923 yılında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülkenin varlık ve bağımsızlığı için gözünü kırpmadan şehit olmuş,gazi olmuş vatan evlatları tarafından kurulmuştur.

A+A-

Türkiye Cumhuriyetinin olanakları ile eğitim gören,koltuk ve makam sahibi olanların TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE HESAPLAŞMA İÇİNDE OLDUKLARINI,TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YOK TMEK VE BAŞKA BİR REJİM HAYALİ KURDUKLARINI görmek üzüntü, kaygı vericidir.

Ne yazık ki ilimizde de Türkiye Cumhuriyetini işgal devleti, cumhuriyet kazanımlarını sömürü olarak gören bir grubun milli eğitimin önemli kademelerini işgal ettiği görülmektedir. Bu kişiler; 94 yıl önce ulusal kurtuluş mücadelesi sonucu ilan edilen cumhuriyeti, önderi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ulusumuzu işgalci olarak görebilecek ve göstermeye çalışabilecek kadar aymazlaşmışlardır.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Zekeriye ÇAMLIBEL

‘’İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız, ya sandıkları patlatıp Osmanlının torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya ineceğiz. Ya da bir 90yıl daha sürünmeye devam edeceğiz. Ne diyordu imamı şerif hazretleri ‘fitne zamanı düşman oklarını takip edin o sizi hakka götürür.’’

Şeklindeki Facebook paylaşımı ile bu aymazlığı bir kez daha kanıtlamıştır.

Mesaj ilk bakışta bir şube müdürü tarafından yalnızca kendi düşüncesini ifade etmek için paylaşılmış gibi görünse de biraz araştırıldığında bu hastalıklı düşüncenin bir kişinin şahsi hastalığından kaynaklanmadığı, bir grup üzerinde yaygınlaştığı kolayca anlaşılmaktadır. Ne yazık ki sosyal medya üzerinde bu ve benzeri paylaşımlarda adeta bir saadet zinciri oluşturulmuştur. Bu paylaşımda yer alan ifadelerin Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü, Bozöyük İlçe Milli Eğitim Müdürü ve birçok kişi tarafından da paylaşıldığı bilinmektedir. Korkarız ki yapılmak istenen cumhuriyet düşmanı bu zihniyeti olağanlaştırmak ve yasalmış izlenimi yaratarak paylaşılmasını arttırmaktır.

Bu paylaşım anayasal suçtur, hainliktir. Bugün bu cumhuriyet düşmanı açıklamaları yapanlar eğer ki ulusal kurtuluş mücadelesinin verildiği dönemde yaşasalardı gözlerini kırpmadan emperyalistlerle de işbirliği yapabilirdi.

Halkı kin ve düşmanlığa adeta iç savaşa sürükleyici bu tür söylemlerin eğitimin içerisindeki kişiler tarafından organize bir şekilde dillendirilmeye başladığı açıkça görülmektedir. Önce Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü, ardından Denizli Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü….. ve daha niceleri.

Unutmayınız ki görev yaptığınız o bakanlığın öğretmenleri ülkesinin ve Cumhuriyetin ilelebet korunması ve geliştirilmesi uğrunda gözünü bile kırpmadan vazifeye hazır olan nice çocuklar yetiştirdi.

16 Nisanda yapılacak olan referandum hakkında herkes özgürce düşüncesini ifade edebilmelidir ve oyunu kullanabilmelidir. Evet demek ne kadar demokratik bir haksa hayır demek de tüm yurttaşlarımızın en demokratik hakkıdır. Ancak ne evetin ne de hayırın içinde halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek söylemler bulunmamalıdır. Makam sahipleri sorumluluktan uzak tavırları ile ellerindeki yetkiyi nasıl kullanacakları, neler yapabilecekleri açıkça ortadadır.

Ancak bu kişiler bu çirkin üslup ve düşüncelerini kimden,hangi makamdan aldıkları yetki ve güçle alırlarsa alsınlar bu ülkenin yurtseverleri gereken cevabı verecektir.

Bu zihniyet mutlaka hukuk önünde hesap vermelidir. İlgililere açık çağrıda bulunuyorum. Bu zihniyet DERHAL AÇIĞA ALINMALI, SORUŞTURMA GÖREVİ BAŞINDA İKEN SÜRDÜRLMEMELİDİR.

Türkiye Cumhuriyetine alenen hakaret eden, değiştirmeye kalkan,halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden bu kişiler hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğumu ve sonuna kadar hukuk içinde Türk yargısından gereken cevabı olması için takipçisi olacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.

AV.GÜLİZAR BİÇER KARACA

CHP PM ÜYESİ

25.DÖNEM DENİZLİ MİLLETVEKİLİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.