O Listede Yer Aldılar

O Listede Yer Aldılar

Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl altıncısı yapılan “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırması sonuçları açıklandı.

A+A-

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci dördüncü sıradaki yerini korurken Denizli’den ikinci bir isim olarak listeye giren Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı da otuzuncu sırada listede yer alarak gurur kaynağımız oldular.

Her yıl “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi”, “Anadolu Markaları” gibi saygın araştırmalar yapan ve bu araştırmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaşan Ekonomist Dergisi, bu yıl altıncısı yapılan “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının sonuçlarını bu hafta yayınlanan sayısında okuyucuları ile paylaştı. Müjdat Keçeci’nin dördüncü sırada yer aldığı araştırma sonuçlarında, ilk sırada yine Gaziantep'in dev şirketi Sanko Holding'in onursal başkanı Abdülkadir Konukoğlu yerini aldı. Hatay ve Osmaniye'den dev bir demir-çelik grubu çıkaran Tosyalı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, ikinci sıradaki yerini korudu. Bursa’nın önde gelen şirketi Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ise iki sıra yükselerek bu yıl üçüncü sırada yer aldı. Bu yıl ilk defa listeye giren Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, otuzuncu sıradan listeye giriş yaptı. Böylelikle Denizlili iki işadamımız “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” listesinde yerini almış oldu.

Ekonomist Dergisi, ilk olarak 2011 yılında, İzmir, İstanbul ve Ankara dışında kalan Anadolu illerindeki iş insanlarını mercek altına alarak, bulunduğu bölgeye en çok katkıyı sağlayan 50 iş insanını seçmişti. Geçen sene açıklanan listede dördüncü olan Müjdat Keçeci, bu yıl da yerini korudu. Ekonomist Dergisi tarafından yapılan bu araştırmanın temel kriteri, seçilmiş olan isimlerin bulundukları bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine, istihdamına sundukları katkı olup; Müjdat Keçeci ve Ceyhan Saldanlı’nın bu başarısı Denizli’ye yaptıkları ekonomik ve sosyal katkılarla açıklanıyor.

Saygılarımızla,

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.