O KOCAMAN Yüreklerinizden Öpüyoruz...

O KOCAMAN Yüreklerinizden Öpüyoruz...

Hayata Dokunuş Gençleri kuruluş ve genel merkezleri olan Malatya'nın 13 ilçesinde bulunan belirledikleri 15 okulun boya, tadilat, kırtasiye, öğrencilerin kişisel ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattıkları proje ile ilerlemeye gönüllere taht

A+A-

İlk çalışmalarını Malatya 'nın ilçelerinden biri olan Hekimhan Söğüt İlköğretim Okulunda yapan gençler bir gün içinde çok büyük bir değişim yenilik getirdiler.

40 gönüllü genci ile gelen Hayata Dokunuş ekibi okulun alçı, onarım, yenileme, okul eşyalarını, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan gençlerimiz herkes tarafından bir kez daha gönül zenginliklerini ve eğitime verdikleri önemi bir kez daha  gösterdiler. Sabah saatlerinde okula giden gençlerimiz okulun iç ve dış cephe boylarını, tadilatını, alçısını ve diğer bütün ihtiyaçlarını titizlik  ve mükemmel bir çalışma ile yapan gençler akşam saatlerinde okulun her bir noktasında ki değişimi gözler önüne serdiler.

 

 Hayata Dokunuş Genel Başkanı Ali MOREL "Bizim amacımız mağduriyeti engellemek bu hangi konuda olursa olsun. Eğitim bizim için çok önemli bir nokta. Bizler birlik ve beraberlik ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya söz vermiş olan gençleriz. Gelecek nesile ışık olmak, örnek olmak, onların da gönül kazanmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu enpoze etmek istiyoruz. Önemli olan bugün burda bu işi yapmamız göz göre göre eğitim hayatında elde olmayan sebeplerden  ötürü aksama ve zorluk yaşayan  küçük kardeşlerimizin artık daha güzel bir ortamda daha rahat bir şekilde eğitimlerine devam etmesi. Biliyorum ki  Gençlik iyiye gidiyor ve daha da iyi ye gidecek. " dedi.

Hekimhan halkı, okulun öğretmeni, Söğüt köyü muhtarı çok büyük bir mutluluk,  huzur,  güven içinde  hissettiklerini ifade ederken tebrik ve teşekkürlerini dile getirdiler. Gençlerimiz adına Hayata Dokunuş Genel Başkanı Ali Morel 'e Hekimhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer DİLEK plaket ile beraber takdir ve teşekkürlerini iletti. Ayrıca Mahmut KARACA ise plaket verildiği sırada şu sözleri dile getirdi : " İlçemize yapmış olduğunuz bu güzel etkinlikten dolayı çok mutlu oldum. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Önceden beri sizlerin yaptığı o güzel çalışmaları takip ediyorum.

Bu genç  yaşınız da yaptığınız işler, olgunluğunuz, duyarlılığınız...Tarif etmeye sözcüklerin kifayetsiz kaldığı gençlersiniz. Gelecek nesile günümüze çok güzel örnek olan pırıl pırıl gençlersiniz.  Sizlerle gurur duyuyorum. Böyle gözleri ışıl ışıl eden gençlerimiz... Bugün sizlerle birlikteyim. Öyle temiz yürekleriniz,  öyle güzel düşünceleriniz var ki sizlere hayran olmamak ve gurur duymamak mümkün değil. " dedi…

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.