Nikah ve Şiir Gecesi Bir Arada

Nikah ve Şiir Gecesi Bir Arada

Duygusal Şair İsmail- Gülizar Gökçe çiftinin nikah merasiminin ardından verdikleri akşam yemeğiyle beraber “2. İsmail Gökçe Şiir ve Türkü Akşamı” gerçekleştirildi.

A+A-

İsmail ve Gülizar Gökçe çiftinin nikah merasimi akşamında Çınar Öğretmen evinde yapılan etkinlik Gökçe çiftinin dansı ile başladı, şiirlerin ve türkülerin okunması ile sürdü. YAZ-AR-BİR üyelerinin ve eşlerinin yakın akrabalarının katıldığı etkinlik aynı zamanda nikah eğlencesi olarak değerlendirildi .

YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu yapmış olduğu kısa konuşmasında YAZ-AR-BİR ailesi adına çifti kutlayarak ömür boyu mutluluklar diledi. Evvelki gün vefat eden Bahattin Karakoç'u rahmet ile anıp sözünü ıhlamurlar çiçek açtığı zaman şiirinin son bölümünü okuyarak tamamladı.


Programı Betül Yatağan Sundu

İsmail Gökçe eşi için yazmış olduğu son kitabının da ismi olan "Şiir Ektim Yollarına" şiirini okudu.

Mehmet Dağal,  Hasan Arzuman ve Ayhan Özmen’in seslendirdiği türkülerin yanı sıra şu şairler şiirlerini okudular; İsmail Gökçe, Hüsamettin Tat, Necat Dürümlü, Ali Tuluk, Muhammet Kahraman, Ezgar Ergün, Sadık Dağdeviren, Mehmet Aslan, Melahat Kuzu, Ahmet Sarı, Mehmet Dağal, İskender Doğan, Kadir Yatağan, Yakup Pekel.

Bunun yanında İsmail Gökçe ve Eşi Gülizar Gökçenin de doğum günü olması nedeni ile kesilen doğum günü pastası ile etkinlik sonlandı. Katılımcılara katılım belgeleri Gökçe çifti tarafından sunuldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.